Huzurevi sakinleri Çanakkale ruhunu yaşattı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Huzurevi sakinleri Çanakkale ruhunu yaşattı


 

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün desteği, Yardım ve İyilik Vakfı ile Mersin Olba Fotoğraf Derneği katkılarıyla, Yaşlılar Haftası ve Çanakkale Zaferi dolayısıyla fotoğraf sergisi ve tiyatro etkinliği düzenledi.

Mersin Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlik Olba Fotoğraf Derneği üyelerinin Huzurevi Fotoğraf Sergisi’nin gezilmesi ile başladı. Ahmet Yenmez, Derviş Özcan, Evren Sayın, Hulki Muradi, Levent Rastgeldi, Nizamettin Düzgün ve S. Çağatay Güneş’ten oluşan Huzurevi Proje Grubu’nun çektiği 33 fotoğraf duygu dolu anlar yaşattı. Sergi açılışı sonrasında Yardım ve İyilik Vakfı Huzurevi Sakinleri’nin hazırladığı Çanakkale Türküleri ve Çanakkale Destanı isimli tiyatro oyunu sergilendi.

Tiyatro oyunu öncesinde gerçekleştirilen açılış konuşmalarında söz alan MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederken, Yardım ve İyilik Vakfı Başkanı Necmi Erdem, “Yaşlılarımız yarınla bugünler arasında köprü kuran, kültürümü ve değerlerimizi taşıyan önemli varlıklarımızdır” dedi. Mersin Olba Derneği Başkanı Hulki Muradi ise Huzurevi Projesi’ne geçen yıl başladıklarını hatırlatarak, “Hedefimiz, büyüklerin gönlünde bir bahar rüzgarı estirmek ve sizlerin de zihninde yer açmaktı. Bu sergi ile bir farkındalık oluşturduğumuza inanıyorum” dedi.

Etkinlik plaket töreni ile sona erdi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA