BAL acıdı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAL acıdı!


 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) son 3 haftaya girildi. 3 Mersin temsilci ligde tutunma mücadelesi verirken Adana’dan gelen haber gerilim yarattı.

ALİ ŞANLI

Hafta sonu deplasmanda Adana Belediyespor ile karşılaşacak olan Meskispor’da tüm plan bu maçı kazanmak üzerine kurulsa da, Adana’dan gelen haber; 3 Mersin takımını bir birine düşürdü.

Bölgesel Amatör Ligde mücadele den temsilcilerimizden Meskispor’un bu hafta deplasmanda oynayacağı rakibi Adana Büyükşehir Belediyespor’da kriz yaşanıyor.

Adana Büyükşehir Futbol Takımı oyuncuları yayınladıkları mesajda paralarının ödenmemesi halinde idmanlara ve bu hafta oynayacakları MESKİ maçına çıkmayacaklarını açıkladılar. Uzun süredir paralarının ödenmediğini söyleyen futbolcular, bugüne kadar maddi ve manevi konuda kulübün taleplerini yerine getirdiklerini, şampiyonluk yolunda büyük mücadele sergilediklerini ve 21 maçtır bunun hiçbir şekilde karşılığını alamadıklarını söyleyerek, yönetime nota verdiler.

Adana Büyükşehir Belediyespor’lu futbolcuların yaşadığı bu kriz Mersin’de de gündeme oturdu. Birbirleriyle ligde kalmak için kıyasıya mücadele veren Meski’nin rakipleri Silifke ve Toroslar Adana’dan gelen boykot kararının zamanlamasını manidar karşıladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA