Akdeniz Belediyespor Türkiye Şampiyonasında | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Akdeniz Belediyespor Türkiye Şampiyonasında


 

Geçtiğimiz 2015-2016 Futbol Sezonunda Türkiye Şampiyonu olan ve şampiyonluk kupasını Mersin’e getirmeyi başaran Akdeniz Belediyespor U15 Takımı, aynı başarıyı bir kez daha tekrarlamak istiyor.

Akdeniz Belediyespor çatısı altında başarıyla mücadele eden U15'ler, kendi grubunu lider olarak tamamlayıp TFF tarafından düzenlenen Türkiye Şampiyonasında Mersin'i temsil etmeye hak kazandı.

Toplam 6'şar takımlı 13, 4'er takımlı 7 grupta 23-26 Mart 2017 tarihleri arasında yapılacak olan müsabakalarda ter dökecek olan genç sporcular, grup maçları için Kahramanmaraş'a gidiyorlar. Kahramanmaraş'ın dışında, Çanakkale, Kocaeli, Yalova, Sakarya, Kütahya, Eskişehir, Manisa, Denizli, Aydın, Bartın, Amasya, Ordu, Nevşehir, Kayseri, Mersin, Elazığ, Giresun ve Artvin illeri olmak üzere 20 grup merkezinde yapılacak olan 1'inci kademe müsabakaları, toplam 106 takımın katılımıyla gerçekleştirilecek. 2. Kademe müsabakaları, 1. Kademe maçları sonunda grup birincisi olan 20 takımın katılımıyla 4 ayrı grup merkezinde, final müsabakaları ise 1. Kademe sonunda grup birincisi olan 4 takımın katılımıyla düzenlenecek. Akdeniz Belediyespor'un Kahramanmaraş grubundaki rakipleri ise Adana'dan Demirspor, Hatay'dan Karaağaçspor, Diyarbakır'dan DSİ Spor, Malatya'dan Adafi Kartal ve Elazığ'dan Elaziz Belediyespor olacak. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA