Lider değişmedi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Lider değişmedi


 

Mersin Süper Amatör Küme Play-Off maçaları devam ediyor. Play-Off’lar da ikinci hafta oynanırken lider Anamur Belediyespor ve Mut İdman Yurdu kayıpsız yoluna devam etti.

ALİ ŞANLI

Birinci olan takımın Bölgesel Amatöre Ligi’ne (BAL) çıkacağı, ikinci olan takımın ise BAL’dan gelen takımla baraj maçı oynayacak olması ligde kopmalara neden olmuyor.

Lider Anamur Belediyespor 8 puanlık avantajını iyi kullanarak aldığı iki galibiyet ile 14 puanla koltuğu kimseye kaptırmadı. Hafta sonu oynanan Erdemli Belediyespor maçında attığı 3 gol ile 3 puanı alan Anamur Belediyespor emin adımlarla şampiyonluğa gidiyor. Anamur temsilcisi haftaya içerde yakın takipçisi Mut İdman Yurdu’nu ağırlayacak.

MUTLU YOLA DEVAM

Mut  İdman Yurdu ise liderin 3 puan gerisinde takibini sürdürüyor. Bölgesel Amatör Ligi’ne direk çıkmak isteyen Mut, evinde ağırladığı Mersin Yolspor’u 4-2 yenerek lideri zirvede yalnız bırakmadı. Hafta sonu lider ile oynayacak olan Mut ekibi bu maçı kazanması durumunda puanlar eşitlenecek. Mut’un kaybetmesi durumunda ise Anamur temsilcisi çok büyük avantaj yakalamış olacak.

HEDEFSİZ KALDILAR

Play-Off’lara puan dezavantajı ile başlayan Yenişehirspor, Erdemli Belediyespor ve Mersin Ormanspor ise ilk iki haftada istedikleri sonuçları alamadıkları için BAL’a çıkma şanslarını mucizelere bıraktılar. Ligin 3’cü haftasında Yenişehirspor Erdemli Belediyespor, Mersin Ormanspor ile Mersin Yolspor karşı karşıya gelecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA