Bazıları ballı gidiyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bazıları ballı gidiyor


 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) son 3 haftaya girildi. Son düzlükte avantajlı olan Silifke Belediyespor ve Meskispor rahat oynarken Toroslar Belediyespor ise rakiplerinin puan kaybetmesini bekliyor.

ALİ ŞANLI

Silifke Belediyespor son 3 haftaya girilirken 40 puanı bulunuyor. Meskispor ise 39 puanda ancak son hafta BAY olacağı için geriye kalan maçlarını kazanmak zorunda. Bu iki takım içinde en sıkıntılı olan Toroslar Belediyespor 35 puanda. Toroslar ekibinin kazanması yetmiyor rakiplerinin de puan kaybetmesi gerekiyor.

LİDERİ DEVİRDİ

Bölgesel Amatör Lige 3’cü Lig umutları ile yola çıkan ancak aldığı kötü sonuçlarla ligde kalma mücadelesi veren Meskispor Ligin bitimine 3 hafta kala lider Osmaniyespor’u yenerek Torosların hevesini kursağında bıraktı. Maça hızlı başlayan Meskispor maçın başında 7. Dakika da Mert’in ayağından  bulduğu gol ile resmen maça 1-0 önde başlamış gibi oldu. Yenen golün ardından Meski kalesine yüklenen Osmaniyespor ilk yarının ortalarında 30. Dakikada Gökay eşitliği sağladı 1-1. Hemen toparlanan Meski ekibi yediği golden 4 dakika sonra bir gol daha atarak ilk yarının skorunu belirledi 2-1.

İlk yarı olduğu gibi ikinci yarıya da hızlı başlayan ekip Meskispor oldu. İkinci yarının hemen başında penaltı atışı kazanan Meskispor’da topun başına geçen Ümit Can güzel bir vuruş ile farkı 2’ye çıkardı 3-1. Penaltı atışını kullanan Ümit Can bu defa takımını rahatlatan gole imza attı 4-1.Arka arkaya gelen goller ile yıkılan Lider Osmaniyespor 76. Dakikada attığı gol ile maçın skorunu belirledi 4-2.

Zorlu maçtan 3 puan alan Meskispor haftaya Adana Büyükşehir Belediyespor’a konuk olacak. Hatırlanacağı iki İlk yarı Mersin’de oynan maçtan sonra büyük olaylar çıkmış her ikitakımda ceza almıştı.

KÖRFEZİ RAHAT GEÇTİ

Meskispor gibi Lige şampiyonluk parolası ile başlayan Silifke Belediyespor’da bir anda hedef değiştirerek küme düşmeme mücadelesi veriyor.Bu hafta Ligin zayıf ekiplerinden,henüz galibiyeti olmayan Körfez İskenderunspor’a konuk oldu. Ligin dibinde yer alan,Ligde en çok gol yiyen zayıf ekibi karşında ilk yarı fazla pozisyon üretemeyen Silifke temsilcisi ilk 45 dakikayı çöpe attı 0-0.

İkinci yarı daha istekli ve arzulu futbol sergileyen Silifkespor 49. Dakikada Erdi Balcı’nın attığı golle derin bir nefes aldı 0-1. Golü bulan Silifke ekibi oyunun kontrolünü tümüyle ele geçirdi.İlk golden 2 dakika sonra bu defa Tugay Şahin ile skoru 0-2 yaptı. Karşılaşmada başka gol olmayınca Silifke Mersin’e 3 puan ile döndü. Silifke haftaya evinde Lig 3’cüsü Kilis Belediyespor’u konuk edecek.

KAZANIRKEN KAYBEDİYOR

Toroslar Belediyespor içerde oynadığı karşılaşmada Belen Belediyespor’u yenmesine rağmen rakiplerinin de kazanması moralleri bozdu. Silifke,Meskispor ve Toroslar Belediyespor arasındaki sıralamaya göre sonuncu takımın küme düşeceği,ikinci olan takımın ise Mersin Süper Amatör Liginden gelen takım ile Baraj maçı oynayacak.Bu tablo da maça çıkan Toroslar Meskispor dan gelen haberler ile yıkıldı. Bu moral bozukluğu ile maça konsantre olamayan Yeşil Beyazlı ekip aradığı golü 85. Dakikada buldu Ahmet attığı gol ile umutları diğer haftalara taşıdı 1-0. Maçın uzatmaların da ise 95. Dakika da Mustafa Aşık skoru 2-0 yaptı. Karşılaşmada başka gol olmadı.Haftaya Ceyhan Doğanspor’a konuk olacak olan Toroslar son haftaya kadar şansını kullanacak. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA