Vali Çakacak, siyasi parti başkanlarıyla bir araya geldi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Vali Çakacak, siyasi parti başkanlarıyla bir araya geldi


 

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, 16 Nisan 2017 Pazar günü yapılacak olan Anayasa değişikliğine ilişkin halk oylaması öncesinde siyasi parti il başkanları ile bir araya geldi.

Sahil Valilik Makamı Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcıları Ayhan Bayhan ve Mehmet Demirezer, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Kanat, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, siyasi parti il başkanları ve temsilcileri katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Vali Özdemir Çakacak, her seçim öncesinde mutlaka bu toplantıları düzenlediklerini belirterek, bu toplantıda da ‘3276 Sayılı Anayasa Değişikliğinin Halk Oyuna Sunulması Hakkında Kanun’da belirlenen esas ve usullerin görüşüleceğini belirtti. Vali Çakacak, kamu güvenliği ve huzurunun sağlanması görevinin mülki idare amirlerinin koordinesinde güvenlik birimleri tarafından yürütüldüğünü söyledi.

“HALK OYLAMASININ GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE SOKACAK HİÇBİR UNSURA TAVİZ YOK”

 Vali Özdemir Çakacak konuşmasının devamında, vatandaşların rahatlıkla sandık mahallerine ulaşarak kimsenin etkisi altında kalmaksızın hür iradeleriyle oy kullanabilmesi ve Halk Oylamasının ilimizde huzur ve güven ortamında gerçekleşmesi amacıyla, gerekli tüm güvenlik tedbirlerinin Yüksek Seçim Kurulu ile İl ve İlçe Seçim Kurullarının kararları doğrultusunda, güvenlik birimleri tarafından alındığını ifade etti. Vali Çakacak konuşmasını Halk Oylamasının güvenliği konusunda asla taviz verilmeyeceğini vurgulayarak noktaladı.

Toplantı yapılan Halk Oylaması Sunumu’nun ardından karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasıyla sona erdi. (bülten) 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA