“Türkiye, ‘HAYIR’ ile rahat bir nefes alacak” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Türkiye, ‘HAYIR’ ile rahat bir nefes alacak”


 

CHP İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek referandum çalışmaları doğrultusunda mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Kadın Kolları bir taraftan, gençlik kolları bir taraftan sıkı bir çalışma politikası izlediklerini belirten Uçar, “Vatandaşlarımız artık neye ‘Hayır’ neye ‘Evet’ demesi gerektiğini çok iyi biliyorlar. Bilmeyenlere ve bilmek istemeyenlere de 18 maddeyi sürekli anlatıyoruz. Mahalle mahalle, sokak sokak ve kapı kapı dolaşarak anlatmaya devam edeceğiz. Yapılacak referandumda halkın büyük çoğunluğunun "Hayır" oyu vereceğine inanıyoruz” dedi.

Uçar, "Halkımız, Anayasa değişikliği hakkında bilgi sahibi oldukça ’Hayır’ oyları artıyor. Hayır oylarının artması, bu ülkenin hayrına. Cumhurbaşkanı da Başbakan da çıkacak her hayır oyuna teşekkür edecekler. İyi ki vatandaşlarımız hayır oyu vermiş de biz büyük bir hatadan dönmüşüz diyecekler. Halkımızın büyük çoğunluğu hayır verecek. Hayır oyları ile Türkiye rahat bir nefes alacak" 

Başkan Uçar, şöyle devam etti: "İstenen şudur: Güçsüz Meclis, güçlü Başkan. Böyle bir düzenleme, Türkiye’ye çok büyük zararlar verir. Böyle bir sistemi, dünyanın hangi ülkesinde uygulasanız, ’Başkan ve adamları’ rejimini uygulamış olursunuz. Biz Türkiye’nin tek adam ve onun adamları tarafından yönetilmesini değil; Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki milletvekilleri aracılığıyla yönetilmesini istiyoruz” diye konuştu. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA