6 aylığına istihdam edilecek 420 personel, noter kurasıyla belirlendi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

6 aylığına istihdam edilecek 420 personel, noter kurasıyla belirlendi


 

Akdeniz Belediyesi’nde Toplum Yararına Program çerçevesinde 6 ay istihdam edilecek 420 personel, torpil iddiaları altında noter huzurunda gerçekleştirilen kura ile belirlendi. 1100 işçinin başvurduğu kurada isimleri çıkanlar, 21 Mart Salı günü işbaşı yapacak.

Akdeniz Belediyesi tarafından Mersin Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) işbirliğiyle Toplum Yararına Program (TYP) çerçevesinde çeşitli birimlerinde değerlendirmek üzere istihdam edilecek 420 personel, noter huzurunda yapılan kura ile belirlendi. Akdeniz Belediyesi'ne bağlı Seyfi Ali Türkoğlu-Şafak Erdur Spor Tesislerinde düzenlenen kura çekimine Akdeniz Belediyesi Başkan Yardımcıları Cezmi Türk Göçer, Muhammet Hilmi Ceylan ve Abdullah Aktaş, Mersin İŞKUR temsilcileri ve Akdeniz Belediyesi'nde geçici olarak görev yapmak üzere başvuruda bulunmuş olan vatandaşlar katıldı. Mersin 4'üncü Noteri yetkilisi huzurunda gerçekleştirilen kura çekiminde, 420 asıl, 420 de yedek aday belirlendi. İŞKUR yetkilileri, çevre temizliği, kamusal altyapının yenilenmesi ve park düzenlemeleri hizmetlerinde çalıştırılacak personelin 21 Mart Salı günü işbaşı yapacağını ifade ettiler.

ATICI TORPİL İDDİALARINI MECLİSE TAŞIDI

CHP Mersin Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, geçtiğimiz günlerde İŞKUR'un Mersin'de Toplum Yararına Program'ı (TYP) kapsamında çeşitli kurumlarda çalıştırılmak üzere geçici işçi alımlarını meclise taşımıştı. Prof. Dr. Atıcı, Geçici işçi alımı kurasına sadece AKP'ye yakın olan kişilerin ekleneceği ve kuranın AKP'liler arasında yapılacağı kaygısını gündeme getirmişti. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA