Amatörden MİY’e tam destek | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Amatörden MİY’e tam destek


 

ASKF Başkanı Mithat Ertaş, yönetimi ile birlikte MİY’in yeni yönetimini ziyaret ederek, “Bünyemizdeki yüzlerce spor kulübünde faaliyet gösteren binlerce sporcumuz ile her zaman Mersin İdman Yurdu’nun yanındayız” dedi.

ALİ ŞANLI

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mithat Ertaş ve Asbaşkanı Bedrettin Gündeş ve yöneticiler, Mersin İdman Yurdu (MİY) Spor Kulübü’nün yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Başkan Mahmut Karak ile yönetim kurulunun ağırladığı ASKF heyeti, karşılıklı işbirliği ve dayanışma için her zaman göreve hazır olduklarını ilettiler. Başkan Karak da, desteklerinden dolayı Başkan Ertaş ve ASKF yönetimine teşekkür ederek, işbirliği içerisinde bir çalışma yapmayı istediklerini söyledi.

Başkan Ertaş da, Mersin İdman Yurdu’nun kentin en büyük değeri olduğunu söyleyerek, “ASKF kentin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olup, bünyemizde yüzlerce spor kulübüne bağlı binlerce sporcumuz faaliyet göstermektedir. Bu güçlü aile her zaman Mersin İdman Yurdu’nun yanındadır” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA