Mut’lu ayrıldılar | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mut’lu ayrıldılar


 

Süper Amatör Ligini ikinci olarak tamamlayan Mut İdman Yurdu, Play-Off’un ilk maçında Mersin’de Mersin Ormanspor’un konuğu oldu. Çekişmeli ve zevkli geçen karşılaşmayı 3-2 Mut İdman Yurdu kazandı.

Her iki takımında kontrollü oynamasına rağmen bol gol pozisyonunun yaşandığı karşılaşmada konuk ekip Mut İdman Yurdu, arka arkaya bulduğu goller ile biranda 2-0 öne geçti. Gollerin şokunu üzerinden atan Mersin Ormanspor rakibinin üzerine yüklenmeye başladı.

İlk yarının bitimine az bir süre gol atarak farkı 1’e indirdi 2-1. İlk yarı başka gol olmayınca 2-1’lik skorla soyunma odasına gidildi. İkinci yarıya her iki takımda aynı 11’i ile sahaya çıktı. Mut İdman Yurdu ikinci yarı kontra atak futbolunu benimserken 2-1 geride olan Mersin Ormanspor rakibinin üzerine yüklenmeye başladı. Kontrolsüz saldıran Ormanspor defansta verdiği açıkları çok iyi değerlendiren konuk ekip farkı 3-1’e getirdi.

Her iki takımında maçın bu skorla biteceği düşündüğü sırada Mut İdman Yurdu’nun yaptığı hata sonucunda skor 3-2 oldu. Mersin Ormanspor son dakikalar bakı kursa da karşılaşmada başka gol olmadı. Mut İdman Yurdu ilk maçında deplasmanda 3-2 kazanarak Mut’a mutlu döndü. Mut İdman Yurdu Play-Off’lara 5 puan ile başlamıştı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA