MERSİN’İN GURURU OLDULAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’İN GURURU OLDULAR


 

Orta Anadolu Masterlerin düzenlediği ligde ve katıldıkları birçok turnuvada başarılı bir şekilde Mersin’i temsil eden Mersin Karacailyas, sporun dostluk ve centilmenlik olduğunu, spor yapmanın yaşı olmadığını genç nesillere başarıları ile gösteriyor.

ALİ ŞANLI

Orta Anadolu Masterler Federasyonu Ligi A gurubunda mücadele eden Mersin Karacailyas  veteranlar, son  4 maçtır kaybetmeyerek başarılı ve istikrarlı bir grafik çiziyor. Saha içi ve saha dışında gösterdikleri fair-play duruşun dan da  ödün vermeyen, taraflı tarafsız  her kemsin beğenisini kazanan Masterler, ilgi odağı olmaya devam ediyor.
Takımın oluşmasında büyük emek harcayan İsa Varlıklı ve Şenol Kırsakal, Mersin Karacailyas Master Takımının oluşumu ve  serüveni ile ilgi yaptıkları kısa açıklamada; “Birkaç arkadaş bir araya gelerek halı sahada futbol oynuyorduk. Daha sonra ‘neden bir takım kurmayalım’ dedik ve harekete geçtik. Bir çok arkadaşımız üst düzey futbol oynadığı ve sporu sevdiği için hiç düşünmeden güçlü, kaliteli bir takım kurarak lige katılmaya karar verdik. Gelinen noktaya baktığımızda iyi ki takım kurmanın ve ‘iyi ki spor yapıyoruz’ demenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
Sporu seven, sporun için olan herkese kapılarının açık olduğunun da altını çizen Süper İkili; “Bizi izlemeye devam edin” dedi.
Mersin Karacailyas Masterler; son  4 haftada oynadığı karşılaşmalarda Kayseri ile berabere, kalırken Ankara Polatlı’yı 2-1, Sivas’ı 4-0, Aksaray’ı 4- 1, Osmaniye’yi 2-1’lik sonuçlarla yendi. 19 Mart’ta oynayacakları Adana Güneşi veteranlar maçına hazırlanan takım, taraftar desteği bekliyor. 
Adana Güneş 22 puanla lider konumunda olurken, Mersin Karacailyas ise 7 haftada topladığı 13 puan ile 4’cü sırada yer alıyor. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA