GALİBİYETİ UNUTTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GALİBİYETİ UNUTTU


 

Tarsus İdman Yurdu’nda yenilgi serisinin ardından şimdi de beraberlik serisi başladı.

Sezonun ikinci yarısında henüz galibiyet alamayan Sarı-Lacivertliler ligde oynadıkları son altı karşılaşmanın beşinden 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.

ALİ ŞANLI

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edene Tarsus İdman Yurdu’nda hafta içi alınan radikal kararlar da itici güç olmadı. Üst üste gelen para cezası, kadro dışı bırakma cezasına karşın takım galibiyeti hatırlayamadı ve deplasmandan gelen puana sevinmek zorunda kaldı. Bayrampaşa’nın da berabere kalması ile play-off mücadelesi veren ekipler haftayı bir puanla kapattı. Ancak Tarsus İdman Yurdu rakiplerinin 4 puan gerisinde yer alıyor.
Tarsus İdman Yurdu 4 Aralık Tarihinde 3-1 ile kazandığı Orduspor karşılaşmasından sonra ligde galibiyet yüzü göremedi. Aşağı yukarı 100 günden beri maç kazanamayan Tarsus İdman Yurdu sezonun ilk yarısını ikinci bitirdikten sonra 7. Sıraya kadar geriledi ve birkaç haftadır buradaki yerini koruyor. Takımın haftalardır maç kazanamamasına karşın hala play-off yarışının içerisinde yer alması ne kadar büyük bir avantajı yitirdiğini de net bir şekilde ortaya koyuyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA