MUHASEBE CAMİASI GÜÇLENİYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MUHASEBE CAMİASI GÜÇLENİYOR!


 

Mersin Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nca verilen eğitimleri tamamlayan 27 kişi serbest muhasebeci ve mali müşavirlik ruhsatını düzenlene törenle aldı.

HEDİYE EROĞLU

Mesleki örgütlülüğünü ve hizmetiçi eğitim kalitesini arttırmaya yönelik önemli çalışmalar yürüten Mersin SMMMO, yeni üyeler ve eğitimlerle güçleniyor.
Serbest muhasebeci, mali müşavir ve yeminli mali müşavirlerin çağın gereklerine uygun kapsamlı ve kaliteli bir hizmet verebilmek için meslek odası olarak eğitim çalışmalarına büyük önem veren Mersin SMMMO, bu kapsamda takdir toplayan işlere imza atıyor. 

MUHASEBE KALİTESİ EĞİTİMLER İLE ARTTIRILIYOR
Son olarak oda Konferans Salonu’nda; Yeminli Mali Müşavir ve eski Gelirler Başkontrolörü A. Murat Yıldız ve Serbest Muhasebeci- Mali Müşavir C. Serkan Kumdakçı'nın sunumu ile “Gelir Vergisinde Özellikli Konular ve Beyan” semineri düzenledi.
Konferansta; gelir vergisinde kazanç ve iratların hesabı ve beyanında özellikli konular, beyanname verilmeyen haller, beyanname üzerinde yapılabilecek indirimler, beyanname düzenleme örnekleri, muktezalar çerçevesinde tartışmalı konular ve gelir vergisinde son bir yılda nelerin değiştiğine dair konular anlatıldı.

27 YENİ MUHASEBECİ KİŞİ RUHSAT ALDI 
Etkinlikte bir konuşma yapan Mersin SMMMO Başkanı Ömer Faruk Tokgöz, Anayasa’nın 73’üncü maddesi uyarınca herkesin kazancı doğrultusunda gelir vergisi ödediği bir ülkenin hayali ile meslektaşlarına 2016 yılı içinde mükelleflerin elde ettiği gelirlerin beyanı konusunda eğitim semineri verdiklerini söyledi. 
Eğitim çalışmalarının aralıksız süreceğini dile getiren Başkan Tokgöz’ün konuşmasının ardından, yeni meslek mensuplarına ruhsatları yapılan törenle dağıtıldı. Gerekli eğitimleri tamamlayan 27 kişi serbest muhasebeci ve mali müşavirlik ruhsatını protol üyelerinin elinden aldı. 
Etkinlikte daha sonra; Başkan Ömer Faruk Tokgöz’ün sunumunu yazdığı, Yeminli Muhasebeci ve Mali Müşavir Murat Yıldız’ın, “2016 Yılı Gelir Vergisi Düzenleme Rehberi” isimli kitap oda üyelerine ve aday meslek mensuplarına ücretsiz dağıtıldığı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA