MASA TENİSİ’NDE HEYECAN SONA ERDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MASA TENİSİ’NDE HEYECAN SONA ERDİ


 

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Mersin İl Temsilciliği tarafından düzenlenen, 2017 sezonu Geleneksel Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Turnuvası sona erdi.

Servet Tazegül Spor Salonu’nda, A ve B olmak üzere iki grupta çift devreli lig usulüne göre gerçekleştirilen turnuvada; Bülent Türe, Ahmet Özer, Kasım Karayağmurlu, Müfit Üstüner ve Can Dündar’ın kadroda yer aldığı Toroslar Belediyesi Masa Tenisi Takımı, B grubunda üçüncülük elde etti. 

A grubunda; Soda Sanayi birinci, Mersin Barosu ikinci ve Çankaya İş Okulu üçüncü olurken, yine B grubunda da SGS birinci ve Kristal Spor ikinci seçildi.
Sporun her branşına destek veren Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna da turnuvanın final karşılaşmasını izleyerek, sporcuları yalnız bırakmadı.
Final maçlarının ardından Belediye Başkanı Hamit Tuna, formasını giyerek Dünya Veteranlar Şampiyonasında Türkiye’yi temsil eden masa tenisi tutkunu Ahmet Özer ile bir gösteri maçı yaptı.
Daha sonra ödül törenine geçildi. Dereceye giren takımlara ödülleri ve kupaları, Başkan Tuna ve protokol üyeleri tarafından verildi. Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Mehmet Bayram ise masa tenisi sporuna sunduğu desteklerinden dolayı Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’ya teşekkür ederek bir şilt takdim etti.
Turnuvaya katılan ve dereceye giren tüm takımları kutlayan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, spora ve sporcuya sundukları desteklerin artarak devam edeceğini söyledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA