Kim nasıl oynadı? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kim nasıl oynadı?


 

Pazar günü Mersin Arena’da oynanan Altınordu beraberliği ile büyük bir fırsat tepen Mersin İdman Yurdu’nda maç boyunca futbolcuların bazıları çok iyi oynarken bazıları ise çok vasattı.

ALİ ŞANLI

Mersin İdman Yurdu rakiplerinin puan kaybettiği haftada onları yakalama fırsatını tepti. Yağmur ve kaygan biz zeminde oynanan karşılaşmada Kırmızı Şeytanlar, yakaladığı 5 net pozisyondan sadece 1’ni değerlendirince istediği 3 puanı alamadı.

Altınordu’nun dengeli ve sabırlı oyunu 1 gol getirince karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı. Mersin İdman Yurdu’nda bazı oyuncuların ise performansı dikkat çekiciydi.

İŞTE PERFORMANSLARI

Mihaylov- Sezon başı sürekli hatalı goller yiyerek taraftara saç baş yolduran kaleci gitmiş, yerine kalede ne yaptığını bilen bir kaleci gelmiş gibi. Bu performansı devam ederse seneye bu ligde kalıcı olur.

Mitroviç-Defansın tek vazgeçilmezi, olmazsa olmazı. Defansta Mitroviç varsa fazla sorun yaşamazsın.

Gökhan- Genç, hırslı, istekli ama maalesef çok tecrübesiz. Oyuna çok dalıyor, topu kullanmakta zorlanıyor. Çok çalışması gerekli.

Abdulkadir- Atılan golde güzel orta yaptı. Ama rakibini sürekli kaçıran, kademe hatası yapan genç oyuncu maçın kötü isimlerindendi.

Serol- Çok dengesiz, papatya falı gibi ne zaman ne çıkacağı, nasıl oyun sergileyeceği belli olmuyor. Zaman zaman iyi işlerde yapsa bu ligin oyuncusu değil.

Nurullah- Elinden geleni yapan, çok koşan ve mücadele eden Nurullah yetenekleri sınırlı olsa da elinden geleni yaptı.

Emrah- Genç oyuncu çok koştu ve mücadele etti. Onun da yetenekleri sınırlı olduğu için önde oynayan arkadaşlarını besleyemedi.

Tolga- Son haftalarda düşüşte. Biran önce toparlanmalı. Yetenekleri olan, ama bu aralar kullanamayan Tolga çok çalışmalı. Bu hali ile formasını kaptırabilir.

Tita- Resmen ikinci baharını yaşıyor. Arkadaşları ayak uydursa Mersin İdman Yurdu çok rahat maçlar çıkarır.

Pedriel- Çok güzel gol attı, aldığı bir çok topu olumlu kullandı. Daha önceki maçlar düşünülecek olursa en hareketli maçını oynadı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA