“Kazanmak için her şeyi yaptılar” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Kazanmak için her şeyi yaptılar”


 

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Levent Eriş Altınordu maçının ardından bazı açıklamalarda bulundu.

Altınordu maçının ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Levent Eriş çok kazanmak istedikleri bir müsabakayı geride bıraktıklarını belirterek, "Aslında çok dengeli oyunla maça başladık Rakibin genç oyuncularının ve oyun isteklerinin ne kadar aktif olduklarının bilinci ile sahaya çıktık. Geriye düşseler bile hiçbir zaman oyunu bırakmayacaklarını biliyorduk. Bu anlamda ilk devre de son derece ortada geçen, rakibe pozisyon vermeyen ama bizim de hücum anlamında çok etkili olmadığımız bir devre geçti. İkinci devreye hem oyun hemde oyuncu değişikliğiyle başlamak durumunda kaldık. Hücum anlamında daha aktif olmak istedik. Bu anlamda da başarılı olduk. Çocuklarımız çok net pozisyon yakaladılar. Bunlardan bir tanesini değerlendirdik ve gol attık. Bunun dışında daha çok pozisyon yakaladık. Çocuklarımızın içeride kazanma arzusu ve coşkusu, seyircimizin isteği hakikaten çok zevkli bir maç olmasına sebep oldu. Çocuklarımız kazanmak için her şeylerini yaptılar. Mücadelelerini yaptılar. Maalesef golden sonra klasik geriye yaslanma hastalığı var. Bunu ortadan kaldırmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Eriş ligin bitimine son 10 hafta kala rakipleriyle oynayacakları maçları kazanmaları durumunda ligde kalacaklarını belirterek “ Önümüzdeki haftalarda rakiplerimizle oynayacağız. Bu maçları kazandığımız zaman, deplasmanda da kaybetmediğimiz müddetçe hedefimize ulaşırız. Mücadelemiz lig sonuna kadar sürecek. Şu anda ligde şampiyonluğa oynayan takımda evinde yeniliyor, düşmemeye oynayan takımda evinde yenilebiliyor. Evinde oynamak çok büyük avantaj teşkil etmiyor. Öyle bir şey futbolda yoktur. Önümüzdeki hafta oynayacağımız maçta da yine çok canlı, mücadele ederek maçtan alnımızın akıyla çıkmak istiyoruz. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Bir hata yaptık, gol yedik. Keşke olmasaydı. Ancak onlar gencecik çocuklar. Onlar hata yapacaklar, biz onları düzeltip, gelişimlerini sağlamak istiyoruz. Bu mücadele devam ettiği sürece bu yarışın içinde biz hep olacağız" diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA