ÖĞRENCİLER SINAVA BÜYÜKŞEHİR’LE YETİŞTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÖĞRENCİLER SINAVA BÜYÜKŞEHİR’LE YETİŞTİ


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, dün yapılan Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na (YGS) girecek öğrencilere belediye otobüsleri ile gün boyunca ücretsiz hizmet verirken, belli noktalara konumlandırılan zabıta ekipleri de sınava geç kalan öğrencilerin yardımına koştu.

Öğrencilerin kaderini belirleyecek YGS öncesinde tüm hazırlıklarını yapan ve öğrencilerin güvenle sınavlarına yetişebilmeleri için gerekli çalışmaları başlatan Mersin Büyükşehir Belediyesi, hem toplu taşıma araçlarıyla, hem de zabıta ekipleriyle öğrencilerin yardımına koştu.

Kentte hizmet veren bütün Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma araçları öğrencilere ve yanlarındaki birer kişilik refakatçilere gün boyunca ücretsiz hizmet verirken, ana arterlerden Mersin Üniversitesi’ne gitmek isteyen öğrenciler için de ek ring hatları oluşturuldu.
Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilerin sınav merkezlerine taşınması için bütün birimler kent genelinde hassasiyetle görev alırken, sınava geç kalan ve sınava gireceği okulun adresini bulamayan öğrencilerin yardımına da görevlendirilen zabıta ekipleri koştu.
Mersin otogarı, Yenişehir Forum, Merkez İtfaiye, eski otogar civarı ve kriz masasında konuşlandırılan zabıta ekiplerinin yanı sıra 3 ayrı ekip de sahada ring görevi alarak öğrencileri sınava yetiştirdi. (bülten)

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA