3 OYUNCUYA KAYBETTİK! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

3 OYUNCUYA KAYBETTİK!


 

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nin 20. haftasında MBK Doğuş Hastanesi, evinde Beşiktaş’a 52-49 mağlup oldu. Maçta Beşiktaş’ın sayılarını sadece 3 oyuncu attı.

Edip Buran Spor Salonu'nda oynanan maça hızlı başlayan deplasman ekibi Beşiktaş, ilk periyotu 18-15 önde tamamladı. Maçın ikinci periyotunda ise kıran kırana bir mücadele oldu. Her iki takım da karşılıklı sayılar bulurken, devre 26-26 eşitlikle sonuçlandı. Maçın 3. periyotuna ise iyi başlayan ve bulduğu sayılarla öne geçen siyah beyazlı ekip, bu periyotu 41-37 galip bitirdi. Maçın son periyotunda ise her iki takım da sayı bulmakta zorlandı. Bu periyotta da istediği sayıları atamayan MBK Doğuş Hastanesi, evinde Beşiktaş'a 52-49 mağlup oldu. Maçta Beşiktaş'ın sayılarını sadece 3 oyuncu kaydetti.
Salon: Edip Buran
Hakemler: Orkun Yurtdaş xx, Fatih Güler xx, Durhan Köyiçi xxw
MBK Doğuş Hastanesi: Rebekkah Brunson x 6, Michelle Snow x 7, Milica Jovanovic x 8, Dandra Yuvett Moss xx 13, Melis Talay xx 11, Rana Derin x 4
Beşiktaş: Shavonte Zellous xxx 25, Lindsey Harding xx 13, Iva Perovanovic xx 14, Kiah Stokes x, Burcu Çiğil x, Kübra Siyahdemir x, Esra Atacan x, Mehtap Karabilecen x
1. Periyot: 15-18 (Beşiktaş lehine)
Devre: 26-26
3. Periyot: 37-41 (Beşiktaş lehine) 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA