TARSUS 1-1 İLERLİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS 1-1 İLERLİYOR


 

Spor Toto 3.Lig 3.Grubun 26. Haftasında deplasmanda Düzyurtsor ile karşılaşan Tarsus İdman Yurdu sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.

Tarsus İdman Yurdu bu sonuçla ligdeki son dört maçından da beraberlikle ayrıldı.
Cuma günü 14:30’da Trabzon Ahmet Suat Özyazıcı Stadı’nda karşı karşıya gelen her iki takımda maça mutlak 3 puan parolasıyla çıktı. Tempolu ve hızlı başlayan mücadelenin 10.dakikasında ev sahibi ekip atağında TİY oyuncularının, rakibine sert müdahalesi sonucu hakem Murat Orhan penaltı noktasını gösterdi. Penaltı noktasında topun başına geçen Serdar Üçüncü penaltıyı gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi.
Kalesinde gördüğü golden sonra çabuk toparlanan TİY, Muzaffer Özcanlı’nın 14. dakikada kaydettiği golle durumu 1-1’e getirerek maça ortak oldu ve ilk yarı bu skorla sonuçlandı. Play-Off hesapları yapan her iki ekipte ayağına gelen fırsatları değerlendiremeyince maç 1-1 ‘lik eşitlikle sonuçlandı.
Bu sonuçla 6.sırada bulunan Düzyurtspor puanını 42 yaparken; 7.sırada buluna Tarsus ekibi ise puanını 38 yaptı.
“9 haftanın en iyi mücadelesi”
Takım ile deplasmana giden Kulüp 2.Başkanı Cem Kavalcı yaptığı açıklamada şansız bir beraberlik alındığını dile getirdi. Maçın genelinde diri bir oyun ortaya koyduklarını aktaran Kavalcı "9 haftanın en iyi mücadelesini izlediklerini "söyledi.
Matematiksel olarak Play-off Şansının devam ettiğini söyleyen Cem Kavalcı, takımın Afyon Afjetspor karşısına mutlak galibiyet parolası ile çıkacağını ve sezonu mümkün olan en iyi yerde bitirmek için mücadele edeceklerini de dile getirdi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA