Toroslar’dan kadınlara ücretsiz saç ve cilt bakımı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Toroslar’dan kadınlara ücretsiz saç ve cilt bakımı


 

Toroslar Belediyesi, Dünya Kadınlar Günü’nde gerçekleştirdiği farklı bir etkinlik ile kadınları sevindirdi.

Toroslar Belediyesi Teknik ve Mesleki Eğitim Kursları (TORTEK) bünyesinde kuaförlük branşında eğitim alan kursiyerler, usta öğreticileri ile birlikte Yeniköy Mahallesi’ndeki bayanlara ücretsiz saç ve cilt bakımı yaptı. Toroslar Belediyesi ekipleri tarafından Yeniköy’deki kahvehane bir günlüğüne boşaltılıp, düzenlendi ve temizlenerek kuaför salonuna dönüştürüldü. Her zaman erkeklere hizmet veren kahvehane bu seferde Kadınlar Günü’nde kadınları ağırladı. Mesleklerini öğrenirken pratiklerini de geliştirme fırsatı bulan kuaförlük kursunun bayan kursiyerleri, kadınlar günü için hazırladıkları bu özel etkinlikle bayanları daha da mutlu etmeyi başardı. Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna da Yeniköy Mahallesi’ni ziyaret ederek, kadınlarla sohbet etti. Kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak çanta ve karanfil hediye eden Başkan Tuna’ya Yeniköylü bayanlar da böyle güzel bir etkinliği hazırladığı için teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Hamit Tuna ise bayanların yüzündeki mutluluğu gördüklerinde kendilerinin de mutlu olduğunu belirterek, etkinliğe katkı sunan kuaförlük kursiyerlerine teşekkür etti.

Başkan Tuna: “TORTEK bünyesinde hocalarımızın nezaretinde kuaförlük ve cilt bakımı eğitimi alan kursiyerlerimiz, Yeniköy Mahallemizdeki kadınlarımızın, annelerimizin ve ablalarımızın saç kesimlerini ve cilt bakımlarını yaptılar. Kursa başlamadan önce bu meslekle ilgili hiçbir bilgileri ve pratikleri yokken bu noktaya gelmeleri büyük bir başarıdır. Kadınlar günü için hazırlanan bu özel etkinlikten dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Ellerine, yüreklerine sağlık. Yaptığımız bütün bu çabalar kadınlarımızın daha sağlıklı ve mutlu olabilmeleri içindir. Çünkü annelerimiz huzurlu ve mutlu olduğu zaman onların yetiştirdiği evlatları da mutlu olacaktır. Bu bireyler de toplumu oluşturacaktır. Toplumun şekillenmesinde çok önemli katkıları olan tüm kadınlarımızın Kadınları Günü’nü kutluyor, sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum” dedi.

Başkan Tuna daha sonra, yine Yeniköy’de Toroslar Belediyesi Turunç Kadın Yaşam Merkezi’nde görevli sosyolog ve psikoloğun görüşüp, bilgiler aktardığı bayanları da ziyaret ederek, kadınlar gününü kutladı. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA