“Bal arıları mühendis oluyor” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Bal arıları mühendis oluyor”


 

“Bal Arıları Mühendis Oluyor” projesi ekibi İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca’yı ziyaret etti. Proje Ekibinde; Proje Koordinatörü Özlem Başdoğan’ın da aralarında bulunduğu Ford Otosan’dan Gökhan Dombaycı ve Jeyan Çınar, Türk Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Derneği’nden Ayşe Türel Kırdök ve İsmail

Proje Koordinatörü Başdoğan, “Bal Arıları Mühendis Oluyor” Projesinin Ford Otosan tarafından kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında desteklendiğini belirterek, Milli Eğitim Bakanlığı ve Uçan Süpürge Kadın İletişim ve Araştırma Derneği’nin işbirliği ile projenin yürütüldüğünü söyledi.

Milli Eğitim Müdürü Koca da; projeye desteğini ifade ederek, projenin kız çocuklarının mühendislik mesleğine yönlendirilmesinde önemli bir etkisi olacağına inancının tam olduğunu ifade etti.

Ziyarette ayrıca proje çerçevesinde Yenişehir Eyüp Aygar Fen Lisesinde iki gün boyunca 9.sınıf kız öğrencilerine, velilere ve öğretmenlere yönelik düzenlenecek toplumsal cinsiyet rolleri çerçevesinde kadınlara uygun görülen meslekler dışında seçeneklerin de var olduğu ve bunları seçerken kız ve erkek öğrenciler için eşit fırsatlar sunulması konularında farkındalık oluşturulmasını amaçlayan rehberlik programı görüşüldü. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA