Kilit maç! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kilit maç!


 

Sezon başında deplasmanda 3-1 mağlup olduğu Altınordu’yu evinde ağırlamaya hazırlanan Mersin İdman yurdu, hem rövanşı almak hem de lige tutunmak istiyor!

ALİ ŞANLI

TFF 1. Lig’in 24. haftasında Mersin İdman Yurdu-Altınordu maçı 12 Mart Pazar günü oynanacak. Mersin ekibi; sezonun ilk maçında İzmir’de 30 yıl aradan sonra karşı karşıya geldiği ve 3-1 mağlup olduğu karşılaşmanın rövanşını evinde almak istiyor.

İki ekip arasındaki ilk maç 1967-68 sezonunda oynanırken Altınordu bu karşılaşmayı; Behçet Argun ile Gode Cengiz’in golleriyle 2-1 kazanmıştı. 1986-87 sezonunda oynanan son karşılaşma ise Mersin İdman Yurdu’nun 1-0 üstünlüğüyle sona ermişti.

İki takım arasındaki en ilginç maç ise 1983-84’teki 4-4’lük karşılaşma oldu. Altınordu, Altay ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veren rakibi önünde son 5 dakikaya 4-2 geride girmesine rağmen Metin Gökalp ve Ömer Tan'ın golleriyle 90 dakikayı 4-4 tamamladı.

KANATSIZ KALDILAR

Öte yandan Altınordu, Mersin maçına; Sivasspor karşılaşmasında kanatlarda görev alan 2 futbolcusu Beykan ve Abdülkadir’in, sarı kart görerek Mersin İdman Yurdu deplasmanı öncesi cezalı duruma düştü. Hücum hattındaki iki önemli silahını kaybeden Altınordu'da Barış dışında kanatta görev yapacak oyuncu kalmadı.

KAPTAN TANTUNİ ISMARLADI

Mersin İdman Yurdu’nda ise camianın sevilen siması Tamer Sert, Gaziantepspor galibiyetini taraftarlara tantuni ısmarlayarak kutladı. Mersin İdman Yurdu Takım Kaptanı Nurullah Kaya da yemeğe sponsor olarak destek verdi. Taraftarlarla uzun süre sohbet eden Kaya, “Levent Eriş ile birlikte iyi bir hava yakaladık.  Büyükşehir Gaziantepspor deplasmanından alınan 3 puan çok önemliydi.  Bu takımı ligde tutacağız” ifadelerini kullandı.

PROGRAM AÇIKLANDI

Türkiye Futbol Federasyonu da, 1. Lig'in 25, 26 ve 27. haftasında oynanacak karşılaşmaların programı açıklandı. Açıklamaya göre; Mersin İdman Yurdu 18 Mart  Cumartesi günü Balıkesirspor ile 1 Nisan Cumartesi günü Urfaspor, 9 Nisan Pazar günü ise Manisaspor ile karşılaşacak. Bu 3 karşılaşma Mersin İdman Yurdu’nun Ligdeki kaderini belirleyecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA