TİY’de deprem! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY’de deprem!


 

Son 8 haftadır ligde kötü günler yaşayan Tarsus İdmanyurdu’nda olaylı Bergame Belediyespor maçı sonrası Teknik Direktör Rıza Tuyuran istifa ederken, 4 oyuncuda kadro dışı kaldı. Bazı oyunculara ise para cezası verildi.

ALİ ŞANLI

Tarsus İdmanyurdu, son 8 haftadır devam eden kötü gidişat nedeniyle yönetim ile teknik ekip bir araya gelerek önemli kararlar aldı. Toplantıda teknik direktör Rıza Tuyuran, yönetime istifasını sunarken 4 oyuncuda kadro dışı bırakıldı.

Tuyuran’ın istifasının ardından takımın kaleci antrenörü Fevzi Tuncay, yardımcı antrenörler Okan Küçük ve Cem Gökayaz’ın bundan sonra takımın başında sahaya çıkmasına karar verildi. Bu arada yönetim kurulu aldığı kararla 2017-2018 sezonunda takımın başına getirilmesi için yeni bir teknik direktörle anlaşılacağı, bulunacak hoca ile de , ince elenip sık dokunan çalışmalar sonrası sözleşme imzalanacak.

Öte yandan kulübün idari değişikliğe de gidildi. Kulüp İdare Amiri Süleyman Tank’ın yerine Haydar Aratekin getirilirken, Altyapılardan Sorumlu yönetici Cem Kavalcı görevine ek olarak ayrıca 2.başkanlık görevine getirildi. Basın Sözcüsü Mücahit Emin Polat’ın Kulüp Doktoru olarak görevine devam etmesi de kararlaştırılırken, Basın Sözcülüğüne ise Uğur Uyar getirildi. Spor Direktörlüğe ise Köksal Ferizcan’ın getirilmesine karar verildi.

FUTBOLCULARA CEZA

Yönetim ayrıca Bergama Belediyespor maçının ilk 11’nde oynayan futbolculara 1500’er TL, yedek oyunculara ise 700’er TL ceza verirken; takımın 2.kaptanı Koray Sönmez Uysal’ın yerine 2’inci kaptanlığa kaleci Yaşar Memişoğullarından getirildi. 3’üncü kaptan ise Alper Yener oldu.

Öte yandan futbolculardah; Sercan Hacıoğlu, Koray Sönmez Uysal, Yasir Vardar ve Okan Aslan süresiz kadro dışı bırakıldı. Oyuncuların alt yapı hocaları gözetiminde antrenmanlara devam edeceği öğrenildi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA