Cimnastik Türkiye Şampiyonası büyüledi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Cimnastik Türkiye Şampiyonası büyüledi


 

Türkiye Cimnastik Federasyonu Mersin Cimnastik Türkiye Şampiyonası tamamlandı. Birbirinden çekişmeli yarışlara sahne olan şampiyonanın ardından dereceye giren sporcular ödüllerini aldı.

Mersin’in ev sahipliğinde 03-05 Mart 2017 tarihleri arasında Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Cimnastik Salonu’nda gerçekleştirilen Türkiye geneli 22 İl’den 400 sporcunun Artistik, Ritmik, Aerobik ve Trampolin dallarında mücadele ettiği Mersin Cimnastik Türkiye Şampiyonası birbirinden çekişmeli yarışların ardından sona erdi.

Mersin Cimnastik Türkiye Şampiyonasının ardından Mersin Tranpolin Cimnastik genel tasnif 10-12 yaş erkeklerde Muhammed Budak ikinci, 15-16 yaş erkeklerde Emre Yağmur birinci, Alet Finalleri 10-12 yaş erkeklerde Muhammed Budak İkinci, Tuğrul Kaan Gülpak Üçüncü ve Alet Finalleri 13-14 yaş erkeklerde Baran Topçu üçüncü olma başarısı göstermiştir. Ritmik Cimnastikte ise genel gruplarda Azra Ela Say, Ceren Tütüncü, Doğa Ekin Doğan, Melisa Arıtürk ve Tuğçe Kul’dan oluşan Mersin ekibi İkinci oldu.

İki gün süren Mersin Cimnastik Türkiye Şampiyonasının tamamlanmasının ardından dereceye giren sporculara madalya ve belgeleri Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Mustafa Lavkor, Türkiye Cimnastik Federasyonu As Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri tarafından takdim edildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA