Rezil olduk! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Rezil olduk!


 

Türkiye Cimnastik Federasyonunu faaliyet programında yer alan Türkiye Cimnastik Şampiyonası 03-05 Mart tarihleri arasında Mersin’de yapıldı.

2013’te Akdeniz Oyunları kapsamında yapılan tesislerin atıl kalmaması için büyük önem taşıyan bu organizasyonlara gereken önemin vermemesi ise tepki topladı. Çok sayıda ilden sporcunun ve sporseverin katıldığı turnuvanın yapıldığı Mersin Cimnastik Salonu’nun çevresindeki çöplerin toplanması çirkin görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu. Görüntülere sosyal medyadan tepki yağdı! Tesisin bulunduğu alan Yenişehir Belediyesi’nin hizmet sınırlarında bulunurken, tesisin ana arteller üzerinde yer alıyor olması Büyükşehir Belediyesi’ni de bu görüntüden sorumlu tutuyor.  Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ise Silifke’de halka seslenerek, göreve geldikleri günden itibaren Mersin için gece gündüz çalıştıklarını belirterek “Mersin tarihinde görmediği hizmetleri son 3 yılda aldı” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA