Zabıta ekipleri görevini yapmış! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Zabıta ekipleri görevini yapmış!


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Zabıta ekiplerinin kağıt toplayıcılarına karşı başlatmış olduğu araç toplama işlemi sırasında çöp toplayan bir gence yönelik şiddet görüntülerinin medyaya yansımanın üzerine belediyeden açıklama geldi. Açıklamada belediye zabıta ekiplerinin görevini yaptığı belirtildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak trafikte oluşan kaza riski, çevre dağınıklığına sebebiyet veren çöp karıştırma eylemleri, şehirde oluşan kötü görüntü ve harici oluşabilecek halkımıza yönelik güvenlik zaafiyetinden dolayı zabıta ekiplerimiz şikayetler doğrultusunda yetkisini kullanarak kağıt toplayıcılarına karşı araç toplama işlemi başlatmıştır. Zabıtalarımızın gerçekleştirdiği bu işlemler sırasında herhangi bir darp kesinlikle söz konusu olmamıştır. Bu durum çekilen videolarda da apaçık ortadadır. İddia edildiğinin aksine kentin huzuru ve sağlığı için görevini yapan devlet memurlarımıza etrafta bulunan kişiler tarafından fiziki müdahalede bulunulmuş, hakaret edilmiştir. Tüm bu yaşanan olumsuzluklara rağmen zabıta memurlarımız görevlerini soğukkanlılık içerisinde yapmıştır. Olayı saptırarak kamuoyunu yanlış bilgilendiren, yalan haber yaparak insanları yanlış yönlendiren haber ajansı, sözde haber siteleri ve sosyal medya cambazları, her zamanki gibi olayları çarpıtmaktadır. Bu kişilere karşı hukuk yoluyla gerekli her türlü mücadele yapılacaktır. Mersin Büyükşehir Belediyesi zabıta memurlarının kağıt toplayıcıyı darp etmediğini ve yalnızca görevini yaptığını kamuoyuna bir kez daha hatırlatırız” denildi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA