Kader maçı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kader maçı!


 

Ligde çıktığı son 3 karşılaşmadan galibiyet elde edemeyen Mersin İdman Yurdu, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında galibiyet alarak şeytanın bacağını kırmak istiyor. Maçı kazanması halinde lige tekrar tutunacak olan MİY, kaybetmesi halinde ise işini mucizelere bırakmış olacak.

ALİ ŞANLI

Mersin İdman Yurdu ile Gaziantep arasında TFF 1. Lig 22. Hafta programı kapsamında bugün Gaziantep Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma için geri sayım başladı.

Karşılaşma için dün karayoluyla Gazinatep’e giden Kırmızı Lacivertliler, burada son defa kampa girerek maç saatini bekleyecek.

Ligin ikinci yarısında sadece lider Malatyaspor’a kaybeden Mersin İdman Yurdu, deplasmanda Antep temsilcisini yenerek, 3 haftalık beraberlik serisine son vermek istiyor. 

Güçlü kadrosuna rağmen istediği sonuçları bir türlü alamayan ev sahibi ekip Antep ise Mersin maçı ile kötü gidişata ‘dur’ demek istiyor.

Şuan 16 puan ile son sırada olan Mersin İdman Yurdu, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanması halinde, ligde kalma umutlarını tazeleyecek. Ancak karşılaşmayı Antep ekibin kazanması durumunda Mersin işini mucizelere bırakırken, kırmızı-siyahlı ekip lige tutunmuş olacak. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA