“Egemenlik Beştepe Sarayına verilmek isteniyor” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Egemenlik Beştepe Sarayına verilmek isteniyor”


 

CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu iki gün süresince Tarsus’u sokak sokak gezip referandum çalışmaları yaptı.

Partisinin İlçe Teşkilatında yönetim kurulu üyeleri ve partililer tarafından karşılanan Kuyucuoğl burada yaptığı konuşmanın ardından Gaziler ve Yeni Mahalle muhtarlıklarını ziyaret ederek muhtarlarla sohbet etti. Kuyucuoğlu daha sonra mahalle esnaflarını ve kahvehaneleri ziyaret ettikten sonra Bağlar semt pazar esnaflarını ve alışverişe gelen vatandaşlara referandumda neden ‘HAYIR’ oyu verilmesi gerektiğini anlattı.

Milletvekili Kuyucuoğlu, ikinci gün Kırıklarsırtı, Akşemsettin, Ergenekon Mahalle muhtarlıklarını, kahvehaneleri, ve mahalle esnafları ziyaret ettikten sonra Ergenekon semt pazarındaki vatandaşlara Anayasa değişikliğinin yaşamsal önem arz ettiğini ifade etti.

Referandum çalışmalarını sıkı tutan Kuyucuoğlu, görüştüğü özellikle de gençler ve kadınlara, bu Referandumda neden Hayır oyu verilmesi gerektiğini açıkladı.

Gittiği her mahallede ve pazarlarda özellikle de gençleri ve kadınlarla sohbet eden Kuyucuoğlu, 16 Nisan’da yapılacak referandumda sandığa gidilmesini oy verilmesinin önemli olduğunu söyleyerek, tek adam rejiminin bir kişiyi diktatörlüğe götüreceğini, padişahlığın 1923’de sona erdiğini, Cumhuriyet ile yetkinin Dolmabahçe sarayından alınıp TBMM verildiğini şimdi ise tekrar egemenliğin TBMM’den alınıp Beştepe Sarayı’na verilmek istendiğini, yeni padişahlara ihtiyaç olmadığını belirterek halkın cumhuriyete sahip çıkması gerektiğini anlattı.

Anayasa değişikliğinin bir parti seçimi veya Cumhurbaşkanlığı seçimi olmadığını belirterek yurttaşlardan referandumda “HAYIR” demelerini isteyen Kuyucuoğlu, Tarsus'ta sürdürdüğü çalışmalarını tamamladıktan sonra “Ne yaparlarsa yapsınlar, bu Referandum'da hayır çıkacak, vatandaşlar ülkesine sahip çıkacak" dedi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA