MERSİN, ’LİMANIN RİTMİ’Nİ ARIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN, ’LİMANIN RİTMİ’Nİ ARIYOR


 

Mersin Uluslararası Müzik Festivali, her sene festival kapsamında düzenlediği beste yarışmasını bu yıl, “Mersin Limanın Ritmini Arıyor” sloganıyla Mersin Limanı’na ithafen gerçekleştirecek.

Mersin Uluslararası Müzik Festivali (MUMF), her sene mayıs ayında, festival kapsamında gerçekleştirdiği ve Mersin’in doğal zenginliklerinin öne çıkarıldığı beste yarışmasını bu yıl, “Mersin, Limanın Ritmini Arıyor” sloganıyla Mersin Limanı’na ithafen gerçekleştirecek. En fazla 6 kişilik perküsyon grubu (vurmalı çalgılar) için düzenlenen yarışmada başvurular, 20 Mart 2017 Pazartesi günü mesai bitimine kadar sürecek. Yarışma sonucu, Mayıs ayı içerisinde gerçekleştirilecek ve finale kalan eserlerin seslendirileceği konserle, halka açık oylama sonucunda belirlenecek. Yarışmada, toplamda 10.000 TL para ödülü dağıtılacak. Başvuru formu ve sözleşmesi www.merfest.org.tr adresinden temin edilebilecek. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA