ÖZ MÜZİĞİMİZ TÜRKÜLER ÇOCUKLARIMIZ İÇİN SESLENDİRİLECEK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÖZ MÜZİĞİMİZ TÜRKÜLER ÇOCUKLARIMIZ İÇİN SESLENDİRİLECEK


 

Mersin Polifonik Korolar Derneği, her yaştan çocuk ve gençlerden oluşan “Umut Işığı Korosu” yararına “Öz Müziğimiz, Türkülerimiz” adıyla bir konser düzenleyecek.

Mersin Polifonik Korolar Derneği,  şehrin ücra mahallelerinde yaşayan her yaştan çocuk ve gençlerden oluşan “Umut Işığı Korosu” yararına “Öz Müziğimiz, Türkülerimiz” adıyla bir konser düzenleyecek. Sosyal Gelişim Programı çerçevesinde destek amaçlı düzenlenecek konser, 1 Mart 2017 Çarşamba günü saat: 20.00’de Mersin Kültür Merkezi’nde yer alacak. Mersin Polifonik Korolar Derneği Türk Halk Müziği Orkestrası’nın eşliğinde, Nevit Kodallı Yetişkinler Korosu’nun yer alacağı konserde, koro üyeleri, sevilen türkülerimizi solist olarak da seslendirecek.  

Mersin Polifonik Korolar Derneği Başkanı Selma Yağcı yaptığı açıklamada, “Hiçbir çocuk, sosyal yaşamını kendisi seçmiyor. Bu gerçeklikten yola çıkarak, kentimize göçle gelmiş ve maddi olanakları kısıtlı olan çocuklarımızın sosyal yaşamlarına müzikle dokunarak, onların yaşamını zenginleştirmeyi, okul başarılarını yükseltmeyi hedeflemekteyiz. Bunu yaparken bu çocuklarımızın diğer sorunları üzerine de eğilerek, hayatlarında bir parça umut ışığı olmayı da ön görmekteyiz. Bu doğrultuda 2000 yılında kurduğumuz Umut Işığı Korosu, binlerce çocuğumuzun hayatına dokunmuş, onların yaşamlarında anlamlı sayfalar açmayı başarmıştır” dedi. (bülten) 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA