MESKİ GELECEĞİN RESSAMLARINI ARIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MESKİ GELECEĞİN RESSAMLARINI ARIYOR


 

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, 22 Mart 2017 Dünya Su Günü kapsamında, “Su ve Atık Su” konulu ödüllü resim yarışması düzenliyor.

GİZEM EKİCİ

Su kıtlığı ile mücadele, su tasarrufu, suyun önemi, su kaynaklarının sınırsız olmadığı, su ve hijyen, atık suların çevreye zararsız hale getirilerek arıtılması gibi konuların  öneminin genç nesillere benimsetilmesi ve bilgi düzeyinin artırılmasına yönelik hususları sağlamak amacıyla düzenlenen yarışmada dereceye girecek eserler MESKİ’nin katılacağı tüm sergi, fuar ve etkinliklerde sergilenecek.
Yarışma iki farklı kategoride 05-08 ve 09-13 yaş grubu öğrenciler için düzenlenecek. Katılımcılar yarışmaya 1 adet resim çalışmasıyla katılabilecek. Katılımcı, daha önce herhangi bir yarışmada ödül almış ya da sergilenmiş çalışmalarla katılamayacak.
Resimler 17 Mart 2017 tarihine kadar MESKİ’ye gönderilecek. Sergiye uygun olan resimler Kongre Merkezinde sergilenecek, ödül alan katılımcılar web sitesi ve kuruma ait sosyal paylaşım sitelerinde yayınlanacak.
Yarışmanın seçili kurul başkanlığını Mersinli ünlü ressam Ahmet Yeşil üstlenirken, ressam Kadir Akyol, resim öğretmeni Mehtap Soğuk, öğretim görevlisi Mehmet Aydın Avcı,  resim öğretmeni Muazzez Kurtuluş, ressam Sibel Gürel,  MESKİ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Halil Erceylan seçici kurulu oluşturacak.  
Yarışmada; 5-8 yaş kategorisinde birincilik ödülü olarak plaket ve dizüstü bilgisayar, İkincilik ödülü olarak plaket ve tablet, 3’üncülük ödülü olarak da plaket ve mini tablet hediye edilecek. ayrıca yarışmada 5 adet mansiyon ödülü verilecek. 
09-13 yaş kategorisinde ise birincilik ödülü olarak plaket ve dizüstü bilgisayar, ikincilik ödülü olarak plaket ve tablet, 3’üncülük olarak da plaket ve mini tablet verilecek. Bu kategoride de  5 adet mansiyon ödülü verilecek. 
Dereceye girenlerin dışında uygun görülen eser sahipleri; teşvik için her iki kategori için 5 adet mansiyon plaketi, sergilenmeye layık görülen eserler de sertifika ile ödüllendirilebilecek. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA