Referandum tedbirleri için güvenlik toplantısı yapıldı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Referandum tedbirleri için güvenlik toplantısı yapıldı!


 

İçişleri Bakanı Soylu, aralarında Mersin Valisi Çakacak’ın da bulunduğu 10 ilin valisiyle güvenlik toplantısında bir araya geldi.

Gaziantep'e gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 10 ilin valisi ile Bölge Güvenlik Toplantısı yaptı. Gaziantep’te bir otelde gerçekleşen toplantıya İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun başkanlığında Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler, Sahil Güvenlik Komutan Vekili Tuğamiral Bülent Olcay, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya katıldı. Toplantıda Adana, Adıyaman, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Mersin, Osmaniye ve Şanlıurfa Valileri ile İl Emniyet Müdürleri ve Jandarma Komutanları da hazır bulundu.

Basına kapalı gerçekleştirilen toplantı nedeniyle kentte geniş güvenlik önlemleri alındı. Toplantıda referandum öncesi ile oy verme ve sonrasında bölgede alınması gereken güvenlik tedbirlerinin görüşüldüğü belirtildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA