’HAYIR’CI GENÇLER GÖZALTINA ALINDI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

’HAYIR’CI GENÇLER GÖZALTINA ALINDI!


 

Forum AVM’de pankart açıp İzmir Marşı’nı söyledikten sonra gözaltına alınan CHP Gençlik Kolları üyeleri ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Haber Merkezi

Önceki gün Forum AVM önünde “Mavi gözlü dev adam yıktıysa saltanatı, çocukları da bilir devirmeyi sarayları”, “Bizim kimseye eğecek başımız yok, umudumuzun bittiği yerde inadımız başlar  #Hayır” pankartı açıp İzmir Marşı’nı okudukları sırada AVM güveliği tarafından gözaltına alınan Mersin İl Gençlik Örgütü Başkanı Ethem Güzel, İl Gençlik Örgütü Başkan Yardımsı Fırat Yıldız, Yenişehir İlçe Gençlik Örgütü Başkanı Didar Şimşek, Yenişehir İlçe Gençlik Örgütü Başkan Yardımcısı Taylan Özgür Göçenler ve Polen Ardıç ifadeleri alınmak üzere Cumhuriyet Karakolu’na götürüldü. Gözaltına alınan gençler CHP Mersin Milletvekilleri Aytuğ Atıcı ve Serdal Kuyucuoğlu’nun girişimleri ile emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.  Gözaltına alınan gençler adına açıklama yapan İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Güzel, “Evet diyenler her platformda görüşlerini açıklarken, Hayır diyen bizler, karakolda, güvenlik şubede, gözaltında kalıyoruz. Hiç bir güç duruşumuzu değiştiremez” diye konuştu.

“AVM GÜVENLİĞİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIZ”

Gözaltına alınan gençleri karakolda ziyaret eden CHP İl Başkanı Abdullah Özyiğit, Forum AVM güvenliklerinden şikayetçi olacaklarını söyledi. AVM güvenlikçilerinin görev ve sorumlulukları dışına çıktığını savunan Özyiğit, “Gençlerimize yasal sınırları zorlayarak, görev ve sorumluluk alanları dışına çıkıp, kraldan çok kralcı davranan ve kaba kuvvet kullanan, Forum Avm güvenliklerinden hesap soracağız. Dava açıyoruz” ifadelerini kullandı. CHP’li Atıcı ise, “CHP Mersin gençlik örgütlerinin Cumhuriyet sevdalısı onurlu üyeleri ‘Hayır’ dedikleri için gözaltına alındılar. Baskılara boyun eğmeyen, ülkesine ve Cumhuriyetine sahip çıkan gençlerimizin her zaman yanında olacağız. Gençlerimizle gurur duyuyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA