CHP’Lİ ATICI: “HAYIR DİYENLERE TERÖRİST DENMESİ BİZİ İNCİTİYOR” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP’Lİ ATICI: “HAYIR DİYENLERE TERÖRİST DENMESİ BİZİ İNCİTİYOR”


 

Şırnak’ta partililerle bir araya gelen CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, “Hayır diyenlere terörist ve şeytan denmesini istemiyoruz. Bunlar bizi incitiyor” dedi.

CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, partisinin referandum çalışmaları nedeniyle Şırnak’a geldi. CHP İl Başkanlığı binasında partililerle bir araya gelen Atıcı, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Atıcı, “Hayır diyenlere terörist denmesini istemiyoruz. Hayır diyenlere şeytan denmesini istemiyoruz. Hayır diyenlere, ‘Bunlar FETÖ’cülerle ortak iş yapıyor’ denmesini istemiyoruz. Bunlar bizi incitiyor” dedi.

Referandum ile ilgili tüm Türkiye’de hazırlıkları tamamladıklarını belirten Atıcı, “Genel merkez olarak sandıklara nasıl sahip çıkacağımızı, bu referandum sürecine neden ‘hayır’ dediğimizi, çalışmalarımızı nasıl yapacağımızı tamamen belirledik. Tüm Türkiye de uygulamaya başladık. İl ve ilçe başkanlarımız görevli arkadaşları sandıklar için atamasa, biz de o arkadaşlara görevlerini anlatmasak bütün emeklerimiz boşa gider. Millet diyor ki, ‘Ben oyumu atacağım sonra bilgisayar işleri ne olacak?’ CHP şöyle diyor, ‘Merak etmeyin, siz sandığa gidin oyunuzu kullanın, o oyların korunması bizim namus borcumuzdur.’ İstersen ‘evet’ de, istersen ‘hayır’ de hangi tercihini kullanırsan kullan CHP bütün oyları namusu gibi koruyacaktır” diye konuştu. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA