YAŞLI ÇİFTİN CENAZESİ 7 GÜNDÜR ALINMADI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YAŞLI ÇİFTİN CENAZESİ 7 GÜNDÜR ALINMADI!


 

İzmir’in Çeşme ilçesinde kaldıkları otele intihar mektubu bırakarak plajda intihar eden Altan-Ülker Çetin çiftinin cenazeleri İzmir Adli Tıp Kurumu morgundan 7 gündür alınmadı.

Haber Merkezi

İzmir’in Çeşme ilçesinde tatil yaparken ortadan kaybolan yaşlı bir çiftin intihar ettiği ortaya çıktı. Mersin’den geçen hafta tatil için Çeşme’ye giden Ülker Çetin ve eşi Altan Çetin, kaldıkları otel odasına iki zarf bırakıp ortadan kayboldu.
Otel temizlikçilerinin bulduğu iki zarftan birisinden intihar mektubu, diğerinden 2 bin lira bahşiş çıktı. ‘Adli merciye’ başlığıyla kaleme alınan mektupta şu ifadelere yer verildi: “Hiç kimsenin etkisi ve müdahalesi olmadan hayatlarımızı sonlandırıyoruz. Bedenlerimizi 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne bağışlıyoruz. Lütfen gereğini yapınız. Çok mutlu bir yaşam sürdük. Kimseyi yormadan, kırmadan, muhtaç olmadan gidiyoruz.” Kamera kayıtlarında, çiftin geceyarısı odalarından çıkarak, otelin plajına doğru gittiği görüldü. Bunun üzerine polis ekiplerinin araştırması sonucunda çiftin cansız bedenleri yakındaki bir plajda bulundu. Otel yönetimi için de not bırakan çift, yaşlılık ve hastalıklar nedeniyle yaşamlarına son vermeyi seçtiklerini belirterek, “Yaptığımız şey için güzel otelinizden ve güleryüzlü personelden özür dileriz” dedi. Çetin çiftinin mutlu bir tatil geçirdiğini söyleyen otel görevlileri ise, “Kendilerini çok sevmiştik” diye konuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA