KIRMIZI ŞEYTANLAR DA YÖNETİME TALİP OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KIRMIZI ŞEYTANLAR DA YÖNETİME TALİP OLDU


 

Mersin İdman Yurdu taraftar grubu olan Kırmızı Şeytanlar, 25 Şubat 2017 tarihinde yapılacak kongre öncesi yönetime talip oldu!

 MİY’de kongre öncesi 4. Aday

Mehmet Nabi Batuk

Kırmızı Şeytanlar olarak da bilinen Genç Mersin İdman Yurdu Taraftar Derneği Üyeleri, Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenledikleri basın açıklaması ile yönetime talip olduklarını açıkladılar.
Açıklamaya; Dernek Başkanı Ümit Yavuz Kettaş ve Onursal Başkan Alettin Bulut ile taraftarlar katıldı. Taraftarlar; MİY eski başkanları Ali Kahramanlı, Hüseyin Çalışkan ve Ali Tekin dönemlerinin incelenmesi için savcılığa başvuru yaptıklarını açıkladılar. 

PARALAR NEREDE?
Geçtiğimiz günlerde istifa eden MİY Başkanı Ali Tekin ve yönetim üyelerini seçen delegelerin tamamının silindiğini savunan Başkan Ümit Yavuz Kettaş, “Kulüp başkanlığı yapmış olan Derya Kayışoğlu’nu bile silmişler. Kendileri 501 tane yeni üye yapmışlar. 501 üyenin kulübe 500 TL katkısı olsa, 2,5 milyon TL yapar. Eski yönetim ‘250 bin TL bulamıyoruz’ diyordu, iyi de bu 2,5 milyon nerede? Sürekli olarak oyalanıyoruz. Biz artık bunları kabullenemiyoruz. MİY’in oyuncak haline getirilmesine izin vermeyeceğiz. Yeniden bu şekilde gelebilecek bir yönetim istemiyoruz. Mersin İdman Yurdu bizim evladımızdır” cümlelerini kullandı. 

“KIRAVATLILAR ARTIK BİR KENARA ÇEKİLSİN KAŞKOLLULAR SAHNEYE ÇIKACAK”
Geçen hafta Ukrayna temsilcisi FC Olimpik Donestk takımı ile oynanan hazırlık maçına  değinen Dernek Onursal Başkanı Alettin Bulut ise “Maça neden A Takım yerine U21 takımı gönderilmiştir?” diyerek konuyla ilgili yönetimden açıklama beklediklerini ifade etti. 
Mersin İdman Yurdu Olağanüstü Genel Kurulu için Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Onursal Başkan Alettin Bulut, “Bu saatten sonra son sözlerim şudur; Şimdiye kadar kravatlılar kulübü yönetti. Gelen ya siyasi emellerle ya cebini doldurmak için ya da vermediği paralarla kulübü borçlandırmak için geldi. Kravatlılar artık bir kenara çekilsin kaşkollüler sahneye çıkacak. Bu kulübe taraftarlarım adına taraftarlarım ile birlikte adayım” dedi.

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA