Başaracağız! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Başaracağız!


 

Mersin İdman Yurdu’nun tecrübeli forveti Sinan Kaloğlu, vermiş olduğu bir röportajda ilginç açıklamalarda bulundu. Sorulan tüm sorulara içtenlikle cevap veren Kaloğlu takımdan umutlu olduğunun altını çizdi.

Kaloğlu, takımın istenilen sonuçları alamaması ile ilgili “Süper Lig’den düştükten sonra maalesef dağılmış bir takım vardı. Sözleşmesi biten yabancıların çoğu ayrıldı, kalanlar ise ayrılmak istediler. Yerli oyuncular gerçeği söylemek gerekirse takımda kalmak için beklediler ve iyi teklif alanlar gitmek zorunda kaldı. Takım olarak yerli hocalar ve genç oyuncularla kampa gittik ve hazırlık maçlarına başladık. 2 maçta alınan farklı mağlubiyetler, şehir ve taraftarın da baskısıyla ben, Güven, Tita ve Pedriel takıma döndük. İlk 3 maçta 7 puan aldık ancak kamp yapmamanın ve derin kadronun olmamasının dezavantajını yaşadık” dedi.

Yusuf Şimşek / Memduh Özbalta değişikliğini de değerlendiren Sinan Kaloğlu, “Yusuf hoca dezavantajlı bir takıma geldi. Tüm planlarını transfer tahtasının açılmasına göre yapmıştı ama açılamayınca görevi bıraktı. Takım olarak bizleri devre arası çok iyi hazırladı. Yusuf hocamıza ve yardımcılarına sizin aracılığınızla şahsım adına teşekkür ederim. Göreve gelen Memduh hoca iyi bir hoca ve iyi bir insan. Şu an iyi bir hava yakaladık umarım böyle devam ederiz” diye konuştu.

Yönetim krizini de yorumlayan tecrübeli oyuncu Kaloğlu şunları söyledi, “Kulübün bu haline çok üzülüyorum. Mersin İdman Yurdu olarak 3 sezondur transfer yasağımız var. Biz sahip çıkmasak maçlara çıkacak oyuncu olmayacak. Koskoca şehirde ses ve destek yok. Bir tek taraftarımız çırpınıyor, belediye başkanımızın elinden geldiğince yardım ettiğine tüm kalbimle inanıyorum. Başkanımız ve yönetimden birçok kişi; yardım edilemediğinden istifa etti. Şimdi tekrar kongre kararı alındı ve 2. başkanımız Mahmut Bey aday oldu. Umarım güçlü bir yönetim ve şehrin desteği ile bu mücadelede sonuna kadar olacağız. Ligde kalmak için sonuna kadar savaşacağız”. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA