“CUMHURİYETİMİZE SAHİP ÇIKMAK İÇİN HAYIR” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“CUMHURİYETİMİZE SAHİP ÇIKMAK İÇİN HAYIR”


 

CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, referandum çalışmaları kapsamında, Mersin’de Toroslar, Erdemli, Silifke ilçeleri köy ve mahallelerinde saha çalışması yaptı.

Partisinin ilçe başkanları ve yöneticileriyle birlikte mahalle muhtarlarını, sivil toplum kuruluşlarını, kıraathaneleri, esnafları ve vatandaşları ziyaret eden Kuyucuoğlu, “Rejim değişikliğine ‘neden hayır’ denmesi gerektiğini anlattı. 

“Nisan ayında yapılacak olan referandumla ilgili düşüncelerimi bir CHP’li vekil olarak değil Mersin’in vekili, bu ülkenin bir yurttaşı olarak ifade ediyor sizlerle paylaşıyorum” diyen Milletvekili Kuyucuoğlu, “Bunun siyasi parti seçimi değil, cumhurbaşkanlığı seçimi değil rejim değişikliği kararı olduğunu hatırlatarak, ülkesini seven, demokrasiyi, düşünce özgürlüğünü savunan ve 94 yıllık geçmişi olan Cumhuriyetimize sahip çıkmak için, hangi görüşten olursa olsun bütün vatandaşları bu anayasa değişikliğine ’HAYIR’ demeye davet ediyoruz” dedi.
Özellikle gençlerle uzun sohbetler ederek, “Özgürlük, Demokrasi ve Cumhuriyet için rejim değişikliğine dur demeliyiz” diyen Serdal Kuyucuoğlu, öğrencilere referandumda oy kullanabilmeleri için, bulundukları ilçe nüfus müdürlüklerinin askı süresi bitmeden başvurmaları gerektiğini hatırlattı. Kuyucuoğlu ise, “Mersinliyim, Mersin’de yaşıyorum, meclis çalışmalarının dışında, Mersin’de halkımızın yanında bulunuyorum ve bulunmaya devam edeceğim, vatandaşlarımız istedikleri her an bana ulaşabilir. Referandumda toplumun sağduyusu galip gelecektir buna inanıyorum” dedi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA