“ÇANAKKALE’YE CONK BAYIRI’NA, BU ÜLKE İNSANININ KANI KARIŞTI” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“ÇANAKKALE’YE CONK BAYIRI’NA, BU ÜLKE İNSANININ KANI KARIŞTI”


 

CHP’li Milletvekili Atıcı, referandum çalışmalarını yoğun tempoyla sürdürüyor. Mersin’e bağlı Mezitli, Gülnar, Yenişehir ve Akdeniz ilçelerinde alan çalışması yapan Atıcı, herkesi Cumhuriyete sahip çıkmaya davet etti.

Mezitli ve Gülnar ilçelerinde, birçok mahalledeki kıraathanelerde vatandaşlarla bir araya gelen CHP Mersin Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, Cumhurbaşkanı’nın, bir partinin Genel Başkanı olmasının önünü açan anayasa değişikliğini eleştirdi. Yapılacak anayasa değişikliğiyle Genel Başkan’ın, Cumhur’un başı olduğunda tarafsızlık ilkesiyle çelişeceğini vurgulayarak, “bu kişi hem Cumhurbaşkanı hem de Genel Başkan, parlamentoyu da belirleyecek, Anayasa Mahkemesi Üyelerini de, sorarım Kuvvetler Ayrılığı nerede kaldı?” dedi.

Yenişehir ilçesinde gençlerin yoğun olduğu Kushimato Sokağını ziyaret eden CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, gençlerle uzunca sohbet ederek, bu devletin kolay kazanılmadığını söyledi. Atıcı yaptığı konuşmalarda ülke için umudun genç beyinlerde olduğunu belirterek, “Çanakkale’ye Conk Bayırı’na, bu ülke insanının kanı karıştı. Herkes orada kardeş oldu. Şimdi birliğimizi gösterelim ve ülkemizi tek bir adama teslim etmeyelim” dedi.
Hafta başında Akdeniz’in Kürkçü, Aşağıburhan, Yukarıburhan ve Yanpar köylerine de geçen Aytuğ Atıcı, vatandaşların anayasa değişikliğiyle ilgili sorularını yanıtladı. Bu konunun parti meselesi olmadığını söyleyen Atıcı, “isteyen istediği partiye oy verebilir. Nisan ayında önünüze bir sandık gelecek ve sizler parti seçimi yapmayacaksınız. Bu kez rejimi oylayacaksınız. Parayla ilgili tüm konular bir şekilde düzeltilir ancak; devletin yapısı bir kere bozuldu mu bir daha düzeltemeyiz” dedi.       
CHP Mersin Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı’nın referandum çalışmalarına bu hafta Tarsus, Çamlıyayla ve Akdeniz ilçelerinde devam edeceği bildirildi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA