“HİÇ KİMSENİN ÇIKAR VE İSTİKBALİNİN PARÇASI OLMAYACAĞIZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“HİÇ KİMSENİN ÇIKAR VE İSTİKBALİNİN PARÇASI OLMAYACAĞIZ”


 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin görevden aldığı Mersin İl Başkanı Sebahhatin Kılıç’ın yerine atanan Atsız Afşin Yılmaz, il yönetim kurulunu tanıtmak için düzenlediği basın toplantısında ilginç açıklamalarda bulundu.

Yaptığı konuşmada sürekli karşılaştırmalı bir dil kullanan Yılmaz, “Üzerine basa basa söylüyorum. Hiç kimsenin çıkar ve istikbalinin bir parçası olmayacağız. Sadece ve sadece davamıza ve milletimize hizmet vereceğiz” cümlelerini kullandı.   

Mehmet Nabi Batuk

MHP’nin yeni Mersin İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri kamuoyuna tanıtıldı. MHP Genel Merkezi tarafından görevden alınan Sebahattin Kılıç’ın yerine atanan avukat Afşin Yılmaz düzenlediği basın toplantısı ile yönetimini kamuoyuna tanıttı.
Parti binasında düzenlenen toplantıya; Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, katılırken geçtiğimiz günlerde teyzesini kaybeden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile annesini kaybeden Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can tanıtım toplantısına katılmadı. 

“HESAP GÜNÜNÜN GELECEĞİ UNUTULMADAN BU KUTSAL HİZMET SÜRER GİDER”
Tanıtım toplantısında konuşan MHP Mersin İl Başkanı Atsız Afşin Yılmaz, son üç dönemdir MHP Mersin İl Başkanlığı görevini yürüten Sebahattin Kılıç’a teşekkür ederek sözlerine başladı. Yılmaz, “Ben bu hareketin ilk il başkanı değilim, son il başkanı da olmayacağım. Türk milletine hizmet mücadelesinde temsil makamına ülkücüler gelir ve giderler. Bu bayrak hep daha yükseğe taşınarak hesap gününün geleceği unutulmadan bu kutsal hizmet sürer gider. Bizlerde bu kutlu zincirin bir halkası olmaktan sonsuz şeref duyuyoruz” dedi.  

“KENDİSİNİ DEĞİL KENTİNİ DÜŞÜNEN BİR YÖNETİM OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ”
Bundan sonraki il yönetiminde ana ilkelerinin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin siyaset ilkelerinin olacağını söyleyen Yılmaz, “Çalışmalarımızda teşkilatımız ile belediyelerimiz arasındaki iletişim kanallarını geliştirmek vatandaşın günlük hayatına doğrudan dokunan projeler üretmek temel gündemimiz olacaktır. İletişim kanallarının doğru ve sağlıklı işlemesi Mersin’in sorunlarına burada Mersin’de çözümler bulunması için başkanlar ve teşkilatlar arasında sinerji sağlayacak ve partimizi daha başarılı kılacaktır” dedi.

“HİÇ KİMSENİN ÇIKAR VE İSTİKBALİNİN BİR PARÇASI OLMAYACAĞIZ”
Atsız Afşin Yılmaz, “Ben ve yönetimim siyasetin ana öğesinin halk olduğunu düşünerek, halkın olmadığı bir siyasete asla inanmıyoruz. Bizler halkın sesine ve içtenliğine inanıyoruz. Halkın birleştirici gücüyle herkesin eşit, özgür ve mutlu olacağı hakça bir düzen kurulabileceğine inanıyoruz. Ben ve yönetimim kentiyle, kimliğiyle, kültürüyle, ülkesiyle barışık kendisini değil kentini Mersin’i düşünen yönetim olmaya çalışacağız. Bizim yönetimimizde idarecilerinden üyelerine kadar bütün fertlerine temsilleri oranında sorumluluk verilecektir. 7’sinden 70’ine kadar bu kutlu davanın altına koyulacaktır. Bizim yönetimimizde karşılıklı güven duygusunu esas alan her türlü başarısızlıkta ise hesap veren bir yapı olacaktır. Bizim yönetimimizde ulaşılması güç il başkanlığı algısını yıkmak ve Mersin’de yeniden MHP’yi coşkulu ve heyecan dolu iktidar hedefiyle birinci parti haline getirmek olacaktır. Üzerine basa basa söylüyorum. Hiç kimsenin çıkar ve istikbalinin bir parçası olmayacağız. Sadece ve sadece davamıza ve milletimize hizmet vereceğiz” diye konuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA