CHP’Lİ ATICI’DAN KÖYLERE ‘HAYIR’ ÇIKARMASI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP’Lİ ATICI’DAN KÖYLERE ‘HAYIR’ ÇIKARMASI!


 

CHP Mersin Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, referandum çalışmaları kapsamında saha gezilerini sürdürüyor.

Atıcı son olarak; Yenişehir’in Emirler, Karahacılı, Uzunkaş ve Değirmençay Köylerini ziyaret etti. Yapılması planlanan referandumda neden ‘hayır’ diyeceklerini anlatan Aytuğ Atıcı, yapılacak referandumun bir rejim değişikliği olduğunu söyledi.

Vatandaşların sorunlarıyla da ilgilenen Aytuğ Atıcı’nın, hiçbir siyasi partiyi eleştirmeden soruları yanıtlaması dikkatleri çekti. Atıcı, amaçlarının Cumhuriyeti korumak olduğunu söyleyerek, “geçmişte egemenlik ve yetki padişahtaydı, kurtuluş savaşından sonra Devlet yönetimi ile ilgili tüm yetkiler padişahtan alarak millete verilmiştir, ancak şimdi bu yetki yeniden bir tek kişiye verilmek isteniyor” dedi.
Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, Yenişehir çalışmasının ertesi gününde Anamur ilçesinde muhtarlar, sivil toplum kuruluşları, dernekler ve kanaat önderleriyle bir araya geldi. Atıcı, Anamur Muhtarlar Derneğinde muhtarlarla bir araya gelerek, “550 kişilik TBMM’de iradeyi milletvekillerinden alıp bir kişiye teslim etmek saltanata özenmektir. İnsanoğlu her zaman yanılabilir. 550 kişinin yanılmasıyla bir kişinin yanılması aynı olamaz. Devlet deneme tahtası değildir” dedi.
Kanaat önderlerini iş yerlerinde ziyaret eden Aytuğ Atıcı, “Başkanlık uğruna ülke felakete sürükleniyor. Bu iş parti işi değil. Memleketini seven herkes elini taşın altına koymalıdır” dedi. Anamur’un Alataş Köyüne de giden Atıcı, vatandaşlarla gece geç saatlere kadar sohbet etti. Cumhuriyeti kolay kazanmadıklarını belirterek, “kimsenin kişisel hırsına ülkemizi teslim etmeyelim” dedi. 
CHP Mersin Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı’nın programlarını, Perşembe günü Aydıncık ilçelerinde sürdüreceği öğrenildi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA