“KAPI KAPI DOLAŞACAĞIZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“KAPI KAPI DOLAŞACAĞIZ”


 

Cumhuriyet Kadınları Derneği üyeleri Nisan ayı ortalarında yapılması planlanan referandumda “Hayır” diyeceklerini duyurdu.

SONER AYDIN

Mecliste tartışmalara, zaman zaman kavgalara neden olan “Yeni Anayasa” paketinin Nisan ayı ortasında referanduma götürülmesi bekleniyor. Referandum ve başkanlık tartışmaları sürerken, partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının (STK) kampanya çalışmaları da başladı. Kampanyalar çerçevesinde Cumhuriyet Kadınları Derneği Mezitli Şubesi de referandumda verecekleri oyu açıkladı. Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı gerçekleştiren dernek üyeleri referandumda “Hayır” oyu vereceklerini kamuoyu ile paylaştı. Dernek adına açıklama yapan Neriman Aksoy, ev ev, kapı kapı dolaşarak referandumda “Hayır” demenin önemini anlatacaklarını söyledi.

“KAPI KAPI DOLAŞACAĞIZ”
Cumhuriyetin devamlılığı için “Hayır” dediklerini aktaran Aksoy, “Cumhuriyet kadınları olarak milletimizin birliğini ve Cumhuriyetimizin devamlılığını istiyoruz. Bağımsız, özgür, huzurlu bir ülkenin fertleri olmak için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirerek hayır diyoruz. Bu günden tezi yok bütün şubelerimizle bulunduğumuz her yerde birliğin öncüsü olacağız. Farklılıklarımızı değil bizi birleştiren vatan sevgimizi paylaşacağız. Tüm kurumları, siyasi partileri hayır demeye, birlikte çalışmaya ve gücümüzü birleştirmeye devam edeceğiz. Her yere gidecek, mahallerde, köylerde hayır demenin önemini anlatacağız” ifadelerini kullandı.

“MİLLET, MECLİSİNE GÜVENİYOR”
Milletin kendini temsil eden meclisine ve onun denetimine güvendiğini kaydeden Aksoy, “Ülkemiz dört bir yandan sorunlarla çevrilmiş, yeniden ateşle sınanıyor. Askerlerimiz, polisimizi, halkımızı tehdit eden terör, ekonomik sıkıntılar, hepsi dün olduğu gibi bugün de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin güçlenmesiyle çözülür. Türkiye Büyük Millet Meclisi milletin egemenliğinin ve bölünmez bütünlüğünün güvencesidir” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA