ŞEHİR HASTANESİ HASTA KABULÜNE 6 ŞUBAT’TA BAŞLIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞEHİR HASTANESİ HASTA KABULÜNE 6 ŞUBAT’TA BAŞLIYOR


 

Mersin Şehir Hastanesi’nde son hazırlıkların tamamlandığı ve hastanede 6 Şubat Pazartesi günü hasta kabulüne başlanacağı, Mersin Devlet Hastanesi’nin de aynı tarihe kadar hizmet vermeye devam edeceği bildirildi.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Mersin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Memnune Çamsarı, Şehir Hastanesi'nde son hazırlıkların tamamlandığını belirterek, hastanenin 6 Şubat Pazartesi günü hasta kabulüne başlayacağını, Mersin Devlet Hastanesini'nin de aynı tarihe kadar hizmet vermeye devam edeceğini bildirdi.

Çamsarı, yaptığı açıklamada, hastanenin açılması için titizlikle çalıştıklarını ve hasta kabul aşamasına geldiklerini belirtti.
Herhangi bir aksaklığın yaşanmaması için çaba harcadıklarını ve çalışmaların tamamladığını aktaran Çamsarı, sözlerine şöyle devam etti: “Şehir hastanemiz artık kabul aşamasına geldi. Hastanede son kontrolleri yaptık ve hizmete hazır hale getirdik. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım tarafından 3 Şubat Cuma günü açılışı yapılacak olan Mersin Şehir Hastanesi son hazırlıklarını tamamladı. 6 Şubat Pazartesi gününden itibaren de hasta kabulüne başlayacak. Mersin Devlet Hastanemiz de aynı tarihe kadar hizmet vermeye devam edecek. Şehir hastanemizdeki çalışmalarımızı büyük bir titizlikle yaptık ve hastaneyi vatandaşlarımızın hizmetine hazır hale getirdik. En küçük prizden son teknoloji cihazın çalışmasına kadar kontroller yaptık. Mersinimiz için hayırlı olsun."
Hizmetin kamu garantisinde olduğunu anımsatan Çamsarı, "Kamu ve özel işbirliğinde sağlık hizmeti tamamen kamunun garantisinde. Vatandaşlarımız daha önceki kamu hastanelerinde hangi hizmeti ne şartta alıyorlarsa şehir hastanemizde de alacaklar. Bu kamunun bir sağlık hizmetidir. 1294 hasta yatak kapasitesine sahip hastanemizde Mersinlilerin talep durumuna göre yeni alanlar ve uzman kadrolar oluşturabiliriz." ifadelerini kullandı.
Çamsarı, sorunsuz sağlık hizmeti için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını belirterek, bu süreçte emeği geçenlere teşekkür etti. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA