Referandum öncesi evet - hayır operasyonu mu? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Referandum öncesi evet - hayır operasyonu mu?


 

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Yönetiminin genel merkez tarafından görevden alındığı iddiaları sosyal medya ve bazı medya kurumlarında dolaşırken MHP Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç, yaptığı açıklamada kendilerine gelen bir bilgi ve tebliğin olmadığınıve görevlerinin başında olduklarını açı

Mehmet Nabi Batuk

Edinilen bilgiye göre, Uzun bir süredir Mersin İl Başkanlığı görevini sürdüren ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'a yakınlığı ile bilinen Sebahattin Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyelerinin MHP Genel Merkez’i tarafından görevden alındığı iddia edildi. Mersin’de yerel yayın yapan Sonses TV isimli haber portalında çıkan habere göre MHP Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç’ın yerine Mersin Barosu Avukatlarından Av. Atsız Afşin Yılmaz atandığı da iddia edildi.

BAŞKAN KILIÇ: YÖNETİM GÖREVİNİN BAŞINDA

MHP Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç gazetemize yaptığı açıklamada İl yönetiminin görevinin başında olduğunu belirterek “Genel merkezimizden bize tebliğ edilen bir bilgi söz konusu değildir. Ben çıkan haberler üzerine genel merkezimizi aradım onlarda bizim öyle bir tasarrufumuz mevcut değildir dedi. Ben göreve geldiğim günden bugüne kadar genel merkezimize uyum içerisinde çalıştım. Bugüne kadar bir sorun ve sıkıntımız olmadı. Mali süreç içinde liderimizin yanında olduk. Anayasa paketi sürecinde yine liderimizin yanında olduk. Böyle bir şey olması akıl dışı bir olaydır” diye konuştu.  

“BUGÜN AÇIKLAMA YAPACAĞIZ”

Mersin’deki partililerine seslenen Kılıç resmi açıklamaların dışındaki tüm bilgilere kimsenin itibar etmemesini isteyerek, bugün konu ile ilgili açıklama yapacaklarını ifade etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA