ÇUKUROVA EMİTT FUARI’NDA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇUKUROVA EMİTT FUARI’NDA


 

Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA), bu yıl da açtığı stantla Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) yerini alarak Adana ve Mersin’in sahip olduğu potansiyel turizm değerlerini tanıtıyor.

Doğu Akdeniz ve Avrasya bölgesinin en önemli turizm buluşmasını gerçekleştiren ve dünyanın en büyük 5 turizm fuarından biri olan EMITT Fuarı, 21. kez kapılarını ziyaretçilerine açtı. 26-29 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek fuarın açılışı İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın katılımı ile yapıldı. 

ÇKA koordinasyonu ile açılan Çukurova standında bu yıl Adana ve Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürlükleri, bölgede faaliyet gösteren oteller, tur operatörleri yerini aldı. Kentlerin tanıtımına katkı sağlayan, turizm profesyonellerini aynı çatı altında buluşturan fuarın açılış gününde Çukurova standında, İstanbul’daki önemli tur operatörlerinin katılım sağladığı kokteyl düzenlendi. Adana ve Mersin’e özgü yiyeceklerin de ikram edildiği kokteyl misafirler tarafından yoğun ilgi gördü. Ayrıca kokteylde büyük tur operatörleri bölgede faaliyet gösteren turizm profesyonelleri ile bir araya gelerek ikili görüşme imkânı buldu. Bölgenin simgesi haline gelen kamkat fidanlarının sergilendiği Çukurova standında ayrıca dev ekranlarda Çukurova’nın turistik değerlerini anlatan tanıtım filmlerinin gösterimi yapıldı
Fuarın ilk gününde Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Burhanettin Kocamaz, iş dünyası temsilcileri, bölgenin turizm profesyonelleri Çukurova standını ziyaret etti. 
Bölgenin turistik değerlerinin tanıtıldığı Çukurova standında fuar süresince, bölgeye ilişkin tanıtım ve seyahat rehberi, broşür, kitapçık, gibi tanıtım materyalleri ve promosyon malzemelerinin yanı sıra bölgeye özgü narenciye, cezerye ve şalgam turizm meraklılarının beğenisine sunulacak. 
Geçtiğimiz yıl 71 ülkeden 4 bin 500 civarında kurum, kuruluş ve beldenin katılım sağlandığı fuar 29 Ocak tarihinde sona erecek. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA