DENİZ TÜRKALİ OKURLARIYLA BULUŞUYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DENİZ TÜRKALİ OKURLARIYLA BULUŞUYOR


 

Forum Mersin, 28 Ocak’ta ünlü oyuncu Deniz Türkali’yi ağırlamaya hazırlanıyor.

 Türkali, şarkıcılık ve oyunculuk kariyerinin yanı sıra, yazdığı ve içerisinde 60 civarında yemek tarifinin olduğu ‘Hayatımın Yemekleri’ adlı kitap için Forum Mersin D&R’da imza günü gerçekleştirip ziyaretçilerle keyifli bir sohbet yapacak.

Şehrin buluşma noktası Forum Mersin, keyifli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Ünlü oyuncu Deniz Türkali 28 Ocak tarihinde, ‘Hayatımın Yemekleri’ kitabını Forum Mersin ziyaretçileri için imzalayacak. 
Kitapta sadece yemek tarifleri olmadığını belirten Türkali, kitapla ilgili  “Yapan insanın fantezisine ve düş gücüne bıraktım. Bazı yemeklerde ölçü bile vermedim. Herkes kendi kafasına göre takılabilir. Aslında kitabın başında yazdığım gibi, hayat her dakika güzellikler sunmuyor. Hele son zamanlarda, eğer biz gayret etmezsek, gerçekten perişan olup gideriz. O yüzden kendi küçük heyecanlarımızı, mutluluklarımızı kendimizi şarj etmek için, doldurmak için eğlenceli bir kitap” diye konuştu.
Forum Mersin, Türkali’nin yazdığı ilk kitap olan “Hayatımdaki Yemekler” kitabının 28 Ocak Cumartesi günü saat 15.00’de D&R’da gerçekleşecek olan imza gününe tüm sevenlerini bekliyor. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA