MEÜ’DEN BELEDİYECİLERE KİŞİSEL VE MESLEKİ GELİŞİM EĞİTİMİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEÜ’DEN BELEDİYECİLERE KİŞİSEL VE MESLEKİ GELİŞİM EĞİTİMİ


 

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Mersin Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı iş birliğinde düzenlenen hizmet içi eğitim sona erdi.

29 Haziran 2016 tarihinde imzalanan “Mersin Büyükşehir Belediye Personeline Yönelik düzenlenecek Hizmet İçi Eğitim Rehberlik ve Danışmanlık Hizmetlerinin Yürütülmesine ait İş Birliği Protokolü” kapsamında gerçekleştirilen eğitimler katılım belgeli ve sertifikalı eğitimler olarak iki farklı biçimde yapıldı. 

Üniversitenin farklı akademik birimlerindeki öğretim elemanları tarafından verilen eğitimler Aralık ayı sonuna kadar devam etti. Farklı konularda 29 eğiticinin verdiği kişisel ve mesleki gelişime yönelik eğitimlerden 2 bin 645 Mersin Büyükşehir Belediyesi Personeli yararlandı.

“ÜNİVERSİTENİN BİLGİ BİRİKİMİ KENTE AKTARILIYOR”
MEÜ Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ali Havare, Mersin Üniversitesi’nin bilgi birikiminin kente aktarılması ve böylece üniversite-kent işbirliğinin sağlanması adına çok büyük önem verdikleri eğitimin başarıyla tamamlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Prof. Dr. Havare, “Her eğitimin ardından yaptığımız değerlendirme anketlerinin sonuçlarına baktığımızda katılımcıların eğitimin niteliği ve katkısından büyük bir memnuniyet duyduklarını görüyoruz. Bu durum, her iki kurumun karşılıklı iyi niyeti ve gösterilen titizliğin bir sonucudur” dedi. 
Prof. Dr. Ali Havare, başta Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı ve rektör yardımcıları olmak üzere üniversitemiz yönetimine, Mersin Büyükşehir Belediyesi yetkililerine, Mersin Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı yönetici ve personeline, eğitime katkı sağlayan tüm akademisyenlere, katılımcılara ve bu uzun soluklu projenin sorunsuz tamamlanmasını sağlayan merkez çalışanlarına teşekkür etti. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA