KESİNTİ UYARISI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KESİNTİ UYARISI!


 

Mersin’in; Akdeniz, Toroslar, Tarsus, Çamlıyayla,Erdemli ve Silifke ilçelerinde 22 Ocak Pazar günü bakım ve tesis çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacak.

Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, 22 Ocak Pazar günü Mersin’in Akdeniz İlçesi Hal Mahallesi, Şevket Sümer Mahallesi, Siteler Mahallesi, Gündoğdu Mahallesi ve Güneş Mahallesi ile Müfide İlan Mahallesi Akdeniz Caddesine 9:00-17:00 saatleri arasında, Akdeniz İlçesi Mesudiye Mahallesi, İhsaniye Mahallesi, Nusratiye Mahallesi, Yeni Mahalle, Cami Şerif Mahallesi, Mahmudiye Mahallesi, Bahçe Mahallesi ve Barış Mahallesine 8:30-15:30 saatleri arasında bakım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Mersin’in Toroslar İlçesi Mustafa Kemal Mahallesi, Turunçlu Mahallesi, Demirtaş Mahallesi, Turgut Türkalp Mahallesi, Osmaniye Mahallesi, Zeki Ayan Mahallesi, Tozkoparan Mahallesi ve Sağlık Mahallesine 8:30-15:30 saatleri arasında bakım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecek.
Mersin’in Tarsus İlçesi Gülek Mahallesi, Ardıçlı Mahallesi, İnköy Mahallesi, Olukoyağı Mahallesi,  Kurtçukuru Mahallesi, Boğazpınar Mahallesi, Sandal Mahallesi, Kaburgediği Mahallesi, Çamalan Mahallesi, Çukurbağ Mahallesi, Yeniköy Mahallesi, Karakütük Mahallesi, Sanlıca Mahallesi, Gömmece Mahallesi, Keşli Mahallesi, Eminlik Mahallesi ve Kuşcular Mahallesine 8:00-17:00 saatleri arasında TEİAŞ çalışması nedeniyle enerji verilemeyecek.
Mersin’in Çamlıyayla İlçesi’ne 8:00-17:00 saatleri arasında TEİAŞ çalışması nedeniyle enerji verilemeyecek.
Mersin’in Erdemli İlçesi Alata Mahallesi Necip Fazıl Caddesi, Şehit Yüksel Ulak Caddesi, Menekşe Caddesi, Mevlana Caddesi ve Mimar Sinan Caddesi ile Kardelen Sokağa 9:00-13:00 saatleri arasında 3.Şahıs çalışması nedeniyle, Karaahmetli Mahallesine 9:00-12:00 saatleri arasında Bakım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecek.
Mersin’in Silifke İlçesi Göksu Mahallesi, Bucaklı Mahallesi, Camikebir Mahallesi, Sayağzı Mahallesi ve Tosmurlu Mahallesi, Gazi Mahallesi 1 Sokak, 2 Sokak, 3 Sokak, 4 Sokak, 5 Sokak, 6 Sokak, 7 Sokak, 8 Sokak ve Bahçem Sokak ile Göksu Caddesine 9:00-13:00 saatleri arasında bakım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecek.
Mersin’in Silifke İlçesi Pazarkaşı Mahallesi, Say Mahallesi ve Mukaddem Mahallesi ile Saray Mahallesi İnönü Bulvarına 13:00-17:00 saatleri arasında, Atakent Mahallesi Zambak Sokak, Lale Sokak, Azgan Sokak, İstiklal Caddesi, Beyazıt Caddesi, Nergis Sokak, Çankaya Sokak, 1.Sokak, 2.Sokak 3.Sokak, 4.Sokak, 5.Sokak, 6.Sokak, 7.Sokak, 8.Sokak, 9.Sokak, 11.Sokak ve 12.Sokağa 13:00-17:00 saatleri arasında bakım çalışması nedeniyle enerji verilemeyecek. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA