“GELECEK, ALT YAPIDA” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“GELECEK, ALT YAPIDA”


 

Mersin’de spora ve sporcuya sunduğu katkılarla kamuoyunun takdirini kazanan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, bu kez de Mersin İdman Yurdu’nun alt yapı hocalarını ağırladı.

MHP 24. ve 25. dönem Mersin Milletvekili Dr.Ali Öz ve Mersin spor basınının duayen ismi Rıfkı Çınar'ın da hazır bulunduğu ziyarette, spor tesislerinin kapılarını amatör spora ve Mersin İdman Yurdu’na her zaman açık tutan Hamit Tuna’nın spor alanındaki çalışmalarının takdire şayan olduğu belirtildi.

Spor için fiziki alt yapının yeterli olması adına Toroslar’da çok önemli tesislerin yapıldığını belirten teknik hocalar, Başkan Tuna’ya teşekkür ederek, üzerinde isminin bulunduğu Mersin İdman Yurdu formasını hediye ettiler.
Sohbet havasında geçen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tuna ise fiziki alt yapının olduğu yerde sportif başarıların daha da arttığını vurguladı. Geleceğin alt yapıdan geçtiğini kaydeden Başkan Tuna, 13 yıldır görev yaptıkları Toroslar’ı tesisleşme anlamında sadece Mersin’de değil, Çukurova bölgesinde de önde olan belediyelerden bir tanesi haline getirdiklerine dikkat çekti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA