MİNİKLERE YARIYIL TATİLİ HEDİYESİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİNİKLERE YARIYIL TATİLİ HEDİYESİ


 

Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakımevi’nde barınan çocuklar yarıyıl tatili öncesi kar sevinci yaşadılar.

Toros dağlarından kamyonla getirilen karlar minik çocukları sevince boğdu.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakımevi’nde barınan çocuklara yarıyıl tatili sürprizi yaptı. Kamyonlarla Toros dağlarından getirilen karlarla kartopu oynayan, kardan adam yapan çocuklar mutlu bir gün geçirdiler. Başkan Tarhan, hayırsever Bircan Tüfekçioğlu’nun da katıldığı etkinlikte çocuklarla kartopu oynadı.
 
ÖRNEK OLACAK BİR İMKAN
Yaşadığı İstanbul’da çok yoğun kar yağışı olmasına karşın elinin kara değmediğini ifade eden hayırsever Bircan Tüfekçioğlu, çocukların coşkusunu görünce dayanamayıp kendisinin de oyuna katıldığını söyledi. Çocuklara bu mutluluğu yaşattığı için teşekkür eden Tüfekçioğlu, “Başkanımız Neşet Tarhan burada belkide Türkiye’ye örnek olacak bir imkan sunmasının yanında sürekli ilgilenmesi ve yaptığı güzel sürprizler yapması ayrı bir mutluluk. Tesadüfen de olsa böylesi bir coşkuya ortak olduğum için kendimi çok mutlu hissediyorum” dedi.
 
ASLİ GÖREVİMİZ MUTLU VE SAĞLIKLI BİREYLER YETİŞTİRMEK
Kar görmeye imkanı olmayan çocuklar için çok sayıda okula kar götürdükleri bilgisini veren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “İnsanımızı çocukluktan emeklilik evresine kadar mutlu olmalarını sağlamak durumundayız. Ben herkesten gerek çocuk yuvalarına yada huzur evlerine giderek buralarda olan insanların daha mutlu olmalarına katkı sağlamalarını istiyorum. Bizim asli görevimiz suni gündemlerle uğraşmak yerine insanları mutlu ve sağlıklı olmalarını sağlamak olmalıdır” diye konuştu. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA